27 / 04 / 2024

Emlak Konut Bulvar İstanbul Mayıs ayı satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Bulvar İstanbul Mayıs ayı satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun Mayıs ayı sonuçlarına göre, BULVAR İSTANBUL, Mayıs ayında da 124 adet konut satışıyla en çok gelir elde eden proje olurken, 57 milyon 135 bin 998 lira hasılat elde etti...



Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun Mayıs ayı sonuçlarına göre, BULVAR İSTANBUL, Mayıs ayında da 124 adet konut satışıyla en çok gelir elde eden proje olurken, 57 milyon 135 bin 998 lira hasılat elde etti.



BULVAR İSTANBUL, SATIŞ ŞAMPİYONLUĞUNU DEVAM ETTİRİYOR


Başakşehir’de hayata geçirilen BULVAR İSTANBUL projesi, dört ay üst üste elde ettiği hasılat birinciliğini Mayıs ayında da bırakmadı. Bulvar İstanbul, Mayıs ayında da 124 adet konut satışı ile en yüksek geliri elde eden proje oldu. 


Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen BULVAR İSTANBUL, tüketicilerden büyük ilgi görüyor. 


Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun Mayıs ayı sonuçlarına göre, BULVAR İSTANBUL, Mayıs ayında da 124 adet konut satışıyla en çok gelir elde eden proje olurken, 57 milyon 135 bin 998 lira hasılat elde etti. Daha önce dört ay üst üste elde ettiği hasılat şampiyonluğu ile büyük bir başarıya imza atan BULVAR İSTANBUL projesinde konutların yüzde 70’lİk kısmının satışı tamamlandı. 


BULVAR İSTANBUL yakaladığı başarılı satış grafiği ile yatırımcılarına ilk çıkış fiyatına göre yüzde 70 oranında bir prim sağladı. Ocak ayının ilk haftalarında temeli atılan projenin 2016 yılı ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.

İki etap 15 bloktan oluşan 1555 dairenin yer alacağı projede 1+1’den 5+1’e kadar her ihtiyaca ve arayışa yönelik daire tipleri bulunuyor.  BULVAR İSTANBUL, ismini iki etabın arasında bulunan ve pek çok mağaza, restoran ve kafenin bulunduğu yürüyüş bulvarından alıyor. 


Temelleri atılan 2 bin 682 yatak kapasiteli en görkemli hastane kampüsü Başakşehir Şehir Hastanesi’nin karşısında yer alan BULVAR İSTANBUL, yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, Atatürk Olimpiyat Stadı ve Olimpiyat metrosu ile aynı lokasyonda yer alıyor.




Geri Dön