09 / 05 / 2024

bulvar istanbul mayıs ayı satış rakamları

bulvar istanbul mayıs ayı satış rakamları

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun Mayıs ayı sonuçlarına göre, BULVAR İSTANBUL, Mayıs ayında da 124 adet konut satışıyla en çok gelir elde eden proje olurken, 57 milyon 135 bin 998 lira hasılat elde etti...

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

NOBU İstanbul Mayıs'ta açılıyor!

Ünlü şef Nobu Matsuhisa ve Hollywood yıldızı Robert De Niro ortaklığında kurulan NOBU Restoran'ın Türkiye'deki ilk şubesi Mayıs ayında açılacak. 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

Galataport İstanbul kapılarını Mayıs'ta açıyor!

Galataport İstanbul, 2020 yılının Mayıs ayında kapılarını açıyor. Galataport İstanbul Genel Müdürü Tavas, "2020 için 60, 2021 için ise 170 rezervasyon aldık. Bunlar yeni açılacak bir liman için önemli rakamlar. Sadece kurvaziyer yolcusu olarak 1.5 milyon turist beklentimiz var" dedi...

Galataport İstanbul Mayıs'ta açılacak!

Doğuş Grubu'nun, Bilgili Holding ortaklığıyla yürüttüğü Galataport Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Galataport İstanbul Mayıs 2020'de açılacak.  

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti Mayıs'ta açılacak!

İstanbul Havaliman'yla ilgili konuşan İGA CEO’su Kadri Samsunlu, 3. pistin Mayıs-Haziran aylarında tamamlanacağını söyledi.

İstanbul-Kapıkule YHT Projesi'nin temeli 3 Mayıs'ta atılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada İstanbul-Kapıkule Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin temelini 3 Mayıs tarihinde atacaklarını söyledi.

2018 Mayıs'ta İstanbul'da en çok konutun satıldığı 3 ilçe!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Mayıs ayında toplam 119 bin 655 konut satıldı. En çok konut satılan il İstanbul oldu..

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nin temeli atıldı!

Ümraniye Belediyesi tarafından üstlenilen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nin temeli bugün atıldı...

Tema İstanbul'da Mayıs fırsatları!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul’da Mayıs fırsatları başladı. Projedeki hemen teslim dairelerde Mayıs boyunca devam edecek özel bir kampanya başlatıldı...

İstanbul 216 Konutları 2. Etap'ta yaşam 1 Mayıs'ta başlıyor!

Toplam 1.144 dairenin yer aldığı İstanbul 216 Konutları projesinin 2. etabında teslimler 1 Mayıs'ta başlıyor...

HEP İstanbul projesinde Mayıs ayına özel kampanya!

Tekfen Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul, ev sahibi olmak isteyenler için Mayıs ayına özel kaçırılmayacak fırsatlar hazırladı. Avantajlı ödeme planlarıyla ev alan HEP İstanbullular, evlerinde oturmaya hemen başlayabilecek.

Büyükyalı İstanbul'un BMW 5 Serisi etkinliği 21 Mayıs'ta!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından Büyükyalı İstanbul, Borusan işbirliğiyle satış ofisinde BMW tutkunları davetliler test sürüşü yapıp yeni 5 Serisi’ni deneyimleyebilecekler. Etkinlik 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

bulvar istanbul mayıs ayı satış rakamları Haberi

bulvar istanbul mayıs ayı satış rakamları

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun Mayıs ayı sonuçlarına göre, BULVAR İSTANBUL, Mayıs ayında da 124 adet konut satışıyla en çok gelir elde eden proje olurken, 57 milyon 135 bin 998 lira hasılat elde etti.



BULVAR İSTANBUL, SATIŞ ŞAMPİYONLUĞUNU DEVAM ETTİRİYOR


Başakşehir’de hayata geçirilen BULVAR İSTANBUL projesi, dört ay üst üste elde ettiği hasılat birinciliğini Mayıs ayında da bırakmadı. Bulvar İstanbul, Mayıs ayında da 124 adet konut satışı ile en yüksek geliri elde eden proje oldu. 


Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen BULVAR İSTANBUL, tüketicilerden büyük ilgi görüyor. 


Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun Mayıs ayı sonuçlarına göre, BULVAR İSTANBUL, Mayıs ayında da...