30 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO 2 dev arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 2 dev arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO İstanbul ve Ankara'daki 2 dev arsasını açık artırma usulü ile 18 Eylül 2020 Cuma günü satışa çıkarıyor...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 dev arsasını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. 

Emlak Konut 2 arsanın açık artırma ihalesini 18 Eylül 2020 Cuma gerçekleştirecek. İhaleye son başvuru tarihi ise 17 Eylül Çarşamba olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul'da satışa çıkarılan arsa Avcılar Firuzköy'de bulunuyor. Ankara'da satışa çıkarılan arsa ise Çankaya'da bulunuyor. 

Ankara Çankaya'da yer alan arsa için açılış fiyatı 89 milyon TL, İstanbul firuzköy'de yer alan arsa için ise 39 milyon TL olarak belirlendi. 

İhale kapsamında minimum artış tutarı 100 bin TL, maksimum artış tutarı ise 300 bin TL olacak. 

Ankara Çankaya arsası için teminat bedeli 500 bin TL, İstanbul firuzköy arsası için teminat bedeli 250 bin TL olarak belirlendi. 

İhale Süreci

Belirtilen adımların, en geç 17/09/2020 tarihine kadar İstekliler tarafından yerine getirilmesi gerekmektedir.

Teminat Bedeli Yatırma

Teminatınızı;

Sistemimiz üzerinden Online
EFT/Havale
Banka Şubeleri
İnternet bankacılığı Kurum Tahsilatları kısmından 'Emlak Konut' seçerek yatırabilirsiniz.

Teminat İşleyişi

Yatırılan Teminat Bedeli, toplam bakiye olarak sisteme eklenmektedir.

İhaleye girebilmek için yatırdığınız teminat tutarının, girmek istediğiniz ihalenin belirlenen teminat tutarını sağlaması gerekir.

İhaleyi kazanmanız veya ihaleye yedek olmanız durumunda; teminat bedeli tutarınıza, kazandığınız ihalenin teminat bedeli tutarı kadar bloke konur.

Bloke tutarı, ihaleyi kazanan kullanıcının ihaleyi kazandığı miktardan düşülerek kalan tutarı ödemesiyle sonuçlanır. İhale ilk sıradaki kullanıcının satın alımıyla sonlandığında yedek kullanıcının blokesi kaldırılır.

Satış Koşulları

- İhale sonucu oluşacak KDV Dahil satış bedeli üzerinden peşin olarak satılması,

- İhale sonucu oluşacak KDV Dahil satış bedeli üzerinden %20’sinin peşin, kalan tutarın aylık %0,79 vade farkı ile 24 ay vadelendirilmesi,

- İhale sonucu oluşacak KDV Dahil satış bedeli üzerinden %30'unun peşin, kalan tutarın aylık %0,79 vade farkı ile 36 ay vadelendirilmesi,

- İhale sonucu oluşacak KDV Dahil satış bedeli üzerinden %40'ının peşin, kalan tutarın aylık %0,79 vade farkı ile 48 ay vadelendirilmesi.

Emlak Konut GYO 2 dev arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 2 dev arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e yeni proje!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için 364.2 milyon TL'lik sözleşme!


Geri Dön