29 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO, Alanya'dan 776.7 milyon TL'ye arsa aldı! 

Emlak Konut GYO, Alanya'dan 776.7 milyon TL'ye arsa aldı! 

Emlak Konut GYO, Antalya Alanya'da arsa aldı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile imzaları attı. İşte merak edilenler...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arsa alımı ile ilgili açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi'nde yer alan 858 ada 1 parsel numaralı arsanın satın alınmasına ilişkin, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı (Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü) ile ek protokol imzaladı. 

Emlak Konut GYO Alanya'da yer alan arsayı 776 milyon 678 bin 770 TL (KDV hariç) bedelle satın aldı. 

Emlak Konut GYO, Alanya dan 776.7 milyon TL ye arsa aldı! 

YENİŞEHİR EVLERİ DE TAM GAZ 

Emlak Konut GYO, konut yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Şirket ile THY ortaklığında hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri Aranvutköy projesi ile ilgili adımlar atılıyor. 

Son olarak THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin, 3. Etap 1, 2 ve 4'üncü kısımlar için sözleşme imzalandığı açıklandı. 

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım'ın sözleşme tutarı 3 milyar 334 milyon 500 Türk Lirası, 3. Etap 2. Kısım için yapılan sözleşmenin tutarı 3 milyar 569 milyon 861 bin Türk Lirası + KDV, Yenişehir Evleri 3. Etap 4. Kısım sözleşmesinin bedeli de 3 milyar 369 milyon 365 bin TL + KDV şeklinde açıklandı. 

Bunların yanı sıra, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişleri için bekliyor. Projenin kura başvuru süresi 2 Haziran 2023'te sona erdi ancak şu ana kadar çekiliş yapılmadı. 

Yapılan son açıklamalara göre, 1. ve 2. etap şeklinde yapım çalışmalarına start verilen yakşaık 3 bin adet kadar konutu, 2025'in Mayıs ile Haziran aylarında THY çalışanlarına teslim edilmesi planlanıyor. Fakat projenin kura tarihi ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. 

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Merkez Ankara'nın toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı! 


Geri Dön