28 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO, Bahçeşehir'de proje kabulü yaptı!

Emlak Konut GYO, Bahçeşehir'de proje kabulü yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 1. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşinin kesin kabulünü gerçekleştirdi



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 1. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşinin kesin kabulünü gerçekleştirdi. Yapılan açıklama ise şöyle:

Şirketimiz projelerinden "İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 1. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'' (Ispartakule) kapsamında bulunan '' 532/1, 534/1, 539/1 Ada/Parsellerde Bulunan Konutlar, Sosyal Tesisler, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'' nin Kısmi Kesin Kabulü yapılmış olup "Kısmi Kesin Kabul Tutanağı" 10.08.2011 tarihinde onaylanmıştır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Geri Dön