Emlak Konut

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler... Etap İhale İlanını yayınladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap İhale İlanını yayınladı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. 

Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi ne zaman? İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart 2023 Cuma günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 1424 ada 5 parselde konumlanıyor. 

Fonksiyonu 'Gelişme Konut Alanı' olarak belirtilen arsanın alanı 22 bin 310 metrekare şeklinde açıklandı. 

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için yapılaşma koşulları da açıklandı. Bu kapsamda arsanın emsali 1,50 olarak belirtilirken, emsale inşaat alanı ise 33 bin 465,56 metrekare şeklinde açıklandı. 

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap arsası, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne, Sanayi Sitesi'ne, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na ve Avrupa Otoyolu'na yakın mesafede yer alıyor. 

Emlak Konut GYO, arsa ihalelerini tam gaz sürdürüyor. Şirket, bugün saat 11:00'de İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu gerçekleştirdi. Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası 4 parselden meydana geliyor ve İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mahallesi, 565 ada 5 ile 6 parseller ile 567 ada 2 ile 3 parsellerde bulunuyor. Çekmeköy ihalesinin ilk oturumu 28 Şubat 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilmiş ve arsa için 5 firmadan teklif gelmişti. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 24.03.2023 Cuma günü saat 11:00'da yapılacaktır.

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için ruhsat alındı! 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsası için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?