28 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Beşiktaş parselinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Beşiktaş parselinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından, Beşiktaş'ta yer alan 1 adet parselin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş parselinin değeri ne kadar oldu?



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beşiktaş değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından, Beşiktaş'ta yer alan 1 adet parselin değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş parseli İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 1799 ada 1 parselde konumlanıyor. Toplam yüzölçümü 14 bin 445 metrekare olan arsa düzgün geometrik bir biçime sahip değil. Babaros Bulvarı'na cepheli parsel üzerinde karma kullanımlı yapılar bulunuyor. Yakın çevresi, konut, rezidans, ticaret ve hizmet fonksiyonlu olarak gelişim göstermiş durumda. Taşınmazın yakın çevresinde, Levent- 4. Levent Merkezi İş Alanı, Garanti BBVA Genel Müdürlük, Zorlu AVM, Zirncirlikuyu Metrobüs, Gayrettepe Metro, Levent Metro, Zincirlikuyu
Mezarlığı, Metrocity AVM ile Büyükdere Caddesi ve Barbaros Bulvarı çevresinde ticari kullanımlar ile iç kesimlerde fiziksel yaşı yüksek kapalı konut siteleri ile alt katları ticaret üst katları konut kullanımlı binalar yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş parselinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş parselinin toplam değeri 460 milyon TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri 542 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi 1 adet parsel için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Next Level İstanbul'un değeri belli oldu!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön