28 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı. Göktürk 1. Etap projesi için sözleşme bedeli KDV dahil 915 milyon TL olarak açıklandı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda  Göktürk 1. Etap Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamada, proje sözleşme bedelinin KDV dahil 915 milyon TL olduğu belirtildi. Şireket taarfından yapılan açıklamada, T.C. Ziraat Bankası, Ziraat GYO A.Ş. ve Emlak Konut arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında şirket tarafından ihale edilen İstanbul Eyüpsultan Göktürk 1. Etap Konut İnşaatı Tamamlama İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici ÖZYAZICI İnş. Elk. Mak. Müş. ve Taah. San. ve Tic. A.Ş. ile 08.08.2023 tarihinde imzalandığı kaydedildi.

Emlak Konut GYO KAP Açıklaması şu şekilde:

T.C. Ziraat Bankası, Ziraat GYO A.Ş. ve Şirketimiz arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" çerçevesinde Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Eyüpsultan Göktürk 1. Etap Konut İnşaatı Tamamlama İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici ÖZYAZICI İnş. Elk. Mak. Müş. ve Taah. San. ve Tic. A.Ş. ile 08.08.2023 tarihinde imzalanmıştır.

Sözleşme Bedeli: 915.000.000 TL + KDV'dir.

İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANMIŞTI!

Öte yandan Emlak Konut GYO, toplam 329 bin 321 metrekare yüzölçüme sahip arsalarda proje inşa edilmesi amacıyla iş birliği protokolü imzaladı. 

Batıyakası 1. Etap'ı bu ay içinde satışa sunmaya hazırlanan Emlak Konut GYO, Çınarköy Evleri projesini satışa çıkarmıştı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, şimdi de Göktürk'teki yeni projesi için düğmeye bastı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:

İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk mahallesi sınırlarında yer alan toplam 329.321,30 metrekare yüz ölçümlü arsalar üzerinde proje geliştirmek üzere iş birliği protokolü imzalanmıştır.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

 


Geri Dön