01 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO inşaat işi için personel alacak!

Emlak Konut GYO inşaat işi için personel alacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Kırklareli Lüleburgaz çarşı inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı işleri yaptırmak üzere ihale düzenleyecek



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Kırklareli Lüleburgaz çarşı inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı işleri yaptırmak üzere ihale düzenleyecek. İşe başlama sözleşmenin imzalandığı günden 10 gün sonra gerçekleşecek ve 240 takvim günü sürecek. Aranılan pozisyon mesleki ünvanı inşaat mühendisliği ve mimarlık olan konusunda 3 yıl deneyimli şantiye mühendisi, mesleki ünvanı makine mühendisliği olan konusunda 3 yıl deneyimli şantiye mmühendisi (mekanik), mesleki ünvanı elektrik mühendisliği olan 3 yıl deneyimli şantiye mühendisleri (şantiye) aranıyor.

Söz konusu ihale 16 aralık saat 14.30'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Genel Müdürlük binasında açık ihale usulü gerçekleştirilecek.

İletişim: 0216 444 36 55
[email protected]


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön