Emlak Konut

Emlak Konut GYO, İzmir, Antalya ve Zonguldak'ta dev satın alma! 1.6 milyar TL'ye 21 adet gayrimenkul!

Emlak Konut GYO, İzmir, Antalya ve Zonguldak'tan 21 adet gayrimenkulü 1.6 milyar TL'ye satın aldı ve protokol imzaladı. İşte o dev satın alma ile ilgili ayrıntılar... 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) alım protokolü hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO, İzmir, Çeşme, Musalla Mahallesi'nde yer alan 12 adet taşınmazın, Antalya, Konyaaltı, Zümrüt Mahallesi'nde yer alan 2 adet taşınmazın, İzmir, Çeşme, Ovacık Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmazın ve Zonguldak, Merkez, Terakki Mahallesi'nde yer alan 2 adet taşınmazın satın alınmasına ilişkin protokol imzaladı. 

Şirketten yapılan açıklamada, 4 şehirde yer alan 21 adet gayrimenkulün 1 milyar 677 milyon 934 bin 790 Türk Lirası (KDV hariç) bedelle satın alınmasına ilişkin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı (Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Başkanlığı) ile ek protokol imzalandığı belirtildi. 

EMLAK KONUT GYO 2024 KONUT KAMPANYASI 

Tüm bunların yanı sıra Emlak Konut GYO, ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir konut kampanyası başlattı. Buna göre, çoğunluğu İstanbul'da olacak şekilde 16 adet Emlak Konut GYO projesinde 4 alternatifli konut indirim kampanyası başlatıldı. 

Kura ve devir yasağı gibi şartların olmadığı kampanya kapsamında, indirim, taksit ve yüzde 1.29 vade imkanları sunuluyor. 

EMLAK KONUT GYO KONUT KAMPANYASI HANGİ PROJELERDE? 

Batıyakası,
Çınarköy Evleri,
Düşler Vadisi,
Ebruli Kayaşehir,
Vadi Evleri-1,
Vadi Evleri-2,
Tual Gölyaka,
Meydan Başakşehir,
Majör Gölyaka,
Gölyaka İstanbul,
Yeni Fikirtepe,
Allsancak,
Evora İzmir,
Evora Denizli,
Balıkesir Emlak Konutları,
Park Yaşam Antalya.

Kampanya başvuruları kampanya kapsamında yer alan tüm projelerin satış ofislerinden yapılabiliyor. Kampanyaya başvuru yapacaklarda herhangi bir şart aranmıyor. 

Emlak Konut GYO'nun kampanyasında herhangi bir süre sınırı yok. Satış hedefine ulaşıldığında kampanya sona erecek. 

Emlak Konut GYO kampanya: 1+1'ler 5.8 milyon TL'den, taksitler de 50 bin TL'den başlıyor! Emlak Konut başvuru!

Fikirtepe'de 2+1 daireye 11 ortak girilmesi ve ortaklardan birinin payını 380 bin TL'den satması hayrete düşürdü!

Borsada kritik süreç, halka arzlara ara verilsin