Emlak Konut

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir'in ticari alan sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olan Meydan Başakşehir'in ticari alan sayısı değişti. İşte ayrıntılar ve proje detayları...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Meydan Başakşehir yapı ruhsatı tadilatı hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başak Mahallesi, "İstanbul Başakşehir İkitelli 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Meydan Başakşehir) çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

Aktarılan detaylara göre, Meydan Başakşehir projesi kapsamında, 2124 Ada 1 Parselde 173 adet olan konut sayısı değişmeyecek ve 72 adet olan ticari ünite sayısı 82 adet olacak şekilde revizyona gidildi. 

Proje çerçevesinde, toplam 255 adet Bağımsız Bölüme ait Tadilat Yapı Ruhsatları 10 Ekim tarihinde alındı. Projede toplam bağımsız bölüm sayısı 529 adet olarak değişti. 

Meydan Başakşehir projesi, 14 blok halinde yükseliyor. Projede, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon ile 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 

Zemin +8 kat olacak şekilde tasarlanan proje de sauna, kapalı yüzme havuzu, spor ve fitness salonları, geniş yeşil alanlar, yürüş alanları ve çocuklar için oyun alanları bulunuyor. 

Meydan Başakşehir projesi 63 bin 474 metrekare büyüklüğe sahip bir alanda hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Başakşehir ilçesi Başak Mahallesi’nde 2124/1 2125/1 2126/1 parselleri üzerinde yükseliyor. Konut sayısına göre çok geniş peyzaj alanlarına sahip olan projede tüm ihtiyaçların karşılanması için ticari alanlar da yer alıyor. 

Meydan Başakşehir projesi, Millet Bahçesine, Metrokent istasyonuna, Başakşehir Devlet Hastanesi'ne, Çam Sakura Şehir Hastanesi'ne, Fatih Terim Stadyumu'na ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın lokasyonu ile dikkatleri çekiyor. 

Marmara Yapı'dan 1,5 milyar TL'lik yeni proje! Marmara Koru yüzde 30 peşinat 41 ay vade fırsatıyla satışta!

MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy'ün kesin kabulü yapıldı!