05 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO, Sultangazi'de ticari yapı yaptıracak

Emlak Konut GYO, Sultangazi'de ticari yapı yaptıracak

Emlak Konut GYO A.Ş., İstanbul Sultangazi Habipler'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi açtı



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesine konu olan arsa İstanbul Sultangazi Habipler'de. Arsa 1562 ada, 2-3-9 pafta üzerinde. Büyüklüğü 131 bin 258 metrekare. Arsa özel koşullu ticaret alanı olarak ihaleye çıkarılırken emsal değeri 2,20 olarak belirlendi. Arsa üzerine 288 bin 767 metrekare inşaat yapılabilecek. İhale 16 Mart  2010 günü saat 14;30'da yapılacak.

Arsa üzerinde; iş merkezleri, ofis, büro, çarşı, çok katlı mağaza, alışveriş merkezleri, otel, motel, rezidans, konut yapılabilecek. Konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, müze, kütüphane, sergi salonu gibi kültürel tesisler ile lokanta, yönetim binaları, banka ve finans kurumları gibi ticari fonksiyonlar eklenebilecek.

İhale yürürlükteki Kamu İhale Kanunu'na tabi olmayıp, “ Emlak Konut GYO A.Ş. Gayrimenkul Satış, Kiraya Verme ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği ”ne tabi. Açık ihale (kapalı zarf teklif alma ve pazarlık -açık arttırma) yapılacak. İhalenin 2. oturumunun yapılacağı yer ve zaman, ilk oturumdan sonra 2. oturuma katılma hakkı elde edenlere bildirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız...

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön