03 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO taşıma hizmeti için personel alacak!

Emlak Konut GYO taşıma hizmeti için personel alacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi personel taşıma hizmeti için personel alımı gerçekleştirecek. İhale 15 aralık saat 14.30'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Genel Müdürlük binas



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi personel taşıma hizmeti için personel alımı gerçekleştirecek. Söz konusu personel alımı için gerçekleştirilecek. İhaleye katılacaklar ihalenin detaylı bilgilerine ulaşmak için ihale şartnamesi temin edebilirler. İşin süresi işe başlama tarihinden itibaren 365 gün sürecek.

Söz konusu ihale 15 aralık saat 14.30'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek.

İletişim: 0216 444 36 55
[email protected]

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön