23 / 07 / 2024

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap başlıyor! 

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap başlıyor! 

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap'ın sözleşmesi 9 Temmuz'da imzalanmıştı. Şimdi de yer teslimi yapıldı. İşte ayrıntılar...




Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap Konut İnşaatları Yer Teslimi hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Müdürlüğü arasında imzalanan ‘‘Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü çerçevesinde,  İstanbul Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi, Emlak Konut GYO tarafından Bakanlık adına ihale edildi. 

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap'ın yer teslimi Gürtaş Yapı End. Ve Tic. A.Ş.'ye 19 Temmuz Cuma günü yapıldı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap'ın sözleşmesi 9 Temmuz tarihinde imzalanmıştı. Söz konusu sözleşmenin bedeli 689 milyon 641 bin TL + KDV şeklinde belirlendi. 

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap başlıyor! 

EMLAK KONUT GYO'DAN ÇEKMEKÖY'E 7 BLOKLUK PROJE

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Çekmeköy'deki 456 konutluk projesi için de geçtiğimiz günlerde düpmeye bastı ve projenin ÇED süreci başlatıldı. 
1 milyar 316 milyon 893 bin TL'ye mal olması beklenen Çekmeköy projesinin arsa alanı 23 bin 849 metrekare, toplam oturum alanı 8 bin 451 metrekare olarak açıklandı. 

7 blok olarak inşa edilecek olan projede, 1.300 kişinin yaşaması ve 2027 yılının ilk yarısında oturuma başlanması planlanıyor. 

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap başlıyor! 

2024'ÜN İLK YARISINDA SATIŞ ŞAMPİYONU ÇINARKÖY EVLERİ OLDU 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2024'ün ilk yarısına ilişkin satış rakamları da geçtiğimiz hafta duyuruldu. Rakamlara göre şirket, 1 Ocak- 30 Haziran 2024 tarihleri itibarıyla, KDV hariç toplam 13 milyar 62 milyon 18 bin 788 TL'lik satışa imza attı. 

Bu kapsamda satışa esas brüt 161 bin 550 metrekare büyüklüğe ulaşan, 1.254 adet bağımsız bölümün satıldığı belirtildi. 

Emlak Konut GYO'nun satış değeri açısından bakıldığında 2024 yarıyılı satış şampiyonu projesi, 2 milyar 333 milyon 291 bin 707,92 TL'lik satış değeriyle Çınarköy Evleri oldu. 

Emlak Konut GYO'nun ilk yarı şampiyonu Çınarköy Evleri oldu: 2 milyar TL'yi aşan satış yapıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Çekmeköy'e 456 konutluk yeni proje!

Yasir Yılmaz, Emlak Konut GYO Genel Müdürü oldu! Devir teslim yapıldı!


Geri Dön