Proje Güncel

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. etapta yüzde 50 peşin 72 ay vade fırsatı!

Emlak Konut tarafından inşa edilen Emlak Konut Vadi Evleri 2. etapta konutlar yüzde 50 peşin 72 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Emlak Konut tarafından Bahçekent’te inşa edilen Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. etap projesinde yüzde 50 peşin 72 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Emlak Konut Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap kapsamındaki 1963 Ada 1 Parselde 387 adet konut, 3 adet dükkan kullanımlı bağımsız bölümün bulunduğu toplam 43 adet blok yer almakta.

Arsadaki kot farkı kullanılarak maximum sayıda dairenin bahçe kullanımı sağlanmış olup bahçe erişimi olmayan üst kat dairelerde geniş balkonlar ve teraslar tasarlandı.

Proje sahası 70 bin 751 metrekare olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 olacak şekilde toplam 387 konuta yer veriliyor. Proje toplam 43 blok halinde hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Vadi Evleri'nde Bahçekent’te seçkin bir yaşam sizler için hayat buluyor. Emlak Konut Vadi Evleri; sunduğu imkânları, yanı başındaki Hoşdere Milllet Bahçesi’nin doğası ve ulaşım kolaylığıyla yaşam kalitenizi yükseltecek. 


EMLAK KONUT VADİ EVLERİ 2 SOSYAL ALANLAR NELER?

Emlak Konut Vadi Evleri; fitness salonu, sauna, yüzme havuzu ve daha pek çok imkânıyla ailenize ve sevdiklerinize aktif bir yaşamın kapılarını açıyor. Yatay mimari anlayışıyla hazırlanan proje evleriyle konut sahiplerini güvenli ve huzur dolu bir yaşam alanı sunuyor. 

EMLAK KONUT VADİ EVLERİ 2 ÖDEME KOLAYLIĞI!

Emlak Konut Vadi Evleri 2 etap  projesinde yarısı peşin 2 yıl ödemesiz ve 72 ay taksit 1.29 vade farkıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Emlak Konut GYO'nun kampanyası kapsamında banka ve kefil de bulunmuyor. 

Projede yer alan konutların fiyatları satış ofislerinden öğrenilebiliyor. 

Web: https://vadievleri2.emlakkonut.com.tr/
Tel: 444 3 655 

Ankara Era Kule Çukurambar satışa çıktı! Yeni proje!

Eyüp Kemer Suits 2'de hemen teslim fırsatı!