28 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO'dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

Emlak Konut GYO'dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Nevşehir’deki dükkânlar için yeni bir kampanya başlattı. Vatandaşa 60 ay sıfır faiz ya da 10 yıl düşük faizli seçenek sunulurken, 1 yıla kadar ödemesiz dönem imkânı da tanınıyor.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), konuttan sonra ticari üniteler için yeni bir kampanya başlattı. İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Nevşehir’deki 13 gayrimenkul projesinde bulunan dükkânlar için geçerli olan kampanyada peşinat yüzde 10’a çekilirken ödemesiz dönem ve düşük faiz imkanı sağlanıyor. 

Emlak Konut GYO dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; Emlak Konut, dükkan sahibi olmak isteyenler için 2 ödeme seçeneği sunuyor. İlk ödeme seçeneğinde satış bedeli üzerinden yüzde 10 peşinat ödemesi yapıldığında, alıcı 24. ayda yüzde 10 ara ödeme yapıyor. Kalan tutar 6 ay ödemesiz toplam 60 aya kadar sıfır faizle ödeniyor. Vadeli satış seçeneğinde ise plan şu şekilde; yüzde 10 peşinat ödeme yapılırken, 12. ve 24. ayda yüzde 10’luk ara ödemeler yapılıyor. Alıcıya 12 ay ödemesiz dönem fırsatı sağlanırken, kalan tutar 120 aya kadar yüzde 0.79 vade farklı ile taksitlendirme yapılıyor.

Emlak Konut GYO dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

HANGİ PROJELER?

Kampanyanın geçerli olduğu projeler şunları: Batışehir, Bulvar İstanbul, Dumankaya Miks, Körfezkent 3. Etap, Körfezkent 4. Etap, Unikonut, Tual Bahçekent, Bahçekent Flora, Evora İstabul, Esenler Emlak Konutları, Göl Panorama, Niğde Emlak Konutları, Nevşehir Emlak Konutları.

Emlak Konut GYO'dan 8 milyar liralık satış!


Geri Dön