09 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler projesi için düğmeye bastı. 3 milyar 358 bin 494 bin 83 TL'ye mal olacak projede 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünite yer alacak.



Emlak Konut GYO Esenler projesinin çevresi boş arsa ve yol olarak belirtilirken, sahanın yakın çevresinde yerleşim alanları bulunuyor. Proje alanına en yakın konut 75 metre mesafe yer alırken, en yakın okul 200 metre mesafedeki Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi, en yakın hastane 610 metre mesafedeki Özel Medigold Sultan Hastanesi olarak belirtildi. Ayrıca verilen detaylara göre söz konusu proje sahası D-100 karayoluna kuş uçuşu yaklaşık 9,5 kilometre, E-80 karayoluna ise kuş uçuşu 3,8 kilometre mesafede. 

Söz konusu projenin; hafriyat, kaba, ince ve detay inşaat faaliyetleri tamamlandıktan sonra konutlardaki kat malikleri için projenin iskân aşaması başlayacak.

Projenin kaba ve ince inşaat süresinin 40 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. 2084 adet konut ve 83 adet ticari alanın bulunacağı blokların hafriyat aşaması ise yaklaşık 330 gün sürmesi bekleniyor.

Emlak Konut GYO dan Esenler e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atılmıştı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yapmıştı.


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Emlak Konut GYO arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Emlak Konut tarafından ihale edilen İstanbul Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesinin yüklenici Mustafa Ekşi İnş. Tur. San.ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandığı belirtildi. 

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için sözleşme Bedeli 6.396.000.000 TL+KDV olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturumu 3 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!


Geri Dön