02 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar'da satılık arsa! 4 bin 15 m ²!

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar'da satılık arsa! 4 bin 15 m ²!

Emlak Konut GYO, Üsküdar Burhaniye Mahallesi"ndeki 4 bin 15 metrekare yüzölçümündeki arsaya 8 milyon 500 bin TL+ KDV tahmini bedel tayin ederek satışa çıkardı. İhale 22 Ekim'de gerçekleşecek



Emlak Konut GYO, İstanbul Üsküdar"daki ticari nitelikteki arsasını satışa çıkardı. Üsküdar Burhaniye Mahallesi"ndeki 4 bin 15 metrekare yüzölçümündeki arsaya 8 milyon 500 bin TL+ KDV tahmini bedel tayin edildi. Arsanın satışı 22 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Basında yer alan diğer haberler

Burhaniye Mahallesi"nde ticaret yapmak isteyene
Emlak Konut GYO, İstanbul Üsküdar"daki ticari nitelikle arsasını satışa çıkardı. Üsküdar Burhaniye Mahallesi"ndeki 4 bin 15 metrekare yüzölçümündeki arsaya 8 milyon 500 bin TL+ KDV tahmini bedel tayin edilirken satışın 22 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşeceği belirtildi.
Emlak konut GYO Üsküdar"daki arsayı peşin ve vadeli olmak üzere iki yolla satışa çıkaracağını açıkladı. Peşin satışlarda herhangi bir indirim uygulanmazken vadeli satışlarda yüzde 30 peşinatta 24 ay, yüzde 35 peşinatta 36 ay, yüzde 40 peşinatta ise 48 aya kadar vade yapılabileceği açıklandı. Emlak Konut GYO, borç bakiyesine ise TÜFE"li satışı sistemi uygulayacak.


Geri Dön