13 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO'nun tanıtım ihalesini şžez Grup kazandı

Emlak Konut GYO'nun tanıtım ihalesini şžez Grup kazandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı"nın kendi bünyesindeki dokuz ayrı projenin tanıtım ve satışını yapması için açtığı ihaleyi şžez Grup Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat kazandı



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı"nın kendi bünyesindeki dokuz ayrı projenin tanıtım ve satışını yapması için açtığı ihaleyi şžez Grup Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat kazandı.
şžez Grup"un 590 milyon 6 bin TL"lik fiyat teklifi ile kabul ettiği ihale kapsamında 9 ilde 40 bin konutun tanıtım ve satışını yürütecek. Bir yıl boyunca satış, tanıtım ve reklamının yapılması için anlaşılan konutlar Silivri, Büyükçekmece, İkitelli, Bakırköy, Kocaeli Körfezkent, Gebze, Tekirdağ çorlu, çerkezköy ve Kırklareli Lüleburgaz"da bulunuyor.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön