09 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...



İSMAİL ÇATAKLI KİMDİR? 

Emlak Konut GYO nun Yönetim Kurulu nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

2018'de İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanan İsmail Çataklı, 1996'da İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu ve  Ankara  Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi Anabilim Dalı'nda yüksek lisansını bitirdi. 

1996 yılında Çankırı Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Çataklı, 1 Haziran 2016 tarihinde Kilis Valisi olarak, 28 Haziran 2017'de de İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak atandı.

SİNAN AKSU KİMDİR? 

Emlak Konut GYO nun Yönetim Kurulu nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

1980 yılında Ankara'da doğan Sinan Aksu, Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayarak 2002'de mezun oldu. 

Kamudaki meslek hayatına 2002'de TBMM'de başlayan Aksu, Milletvekili Danışmanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü ve Başbakanlık Müşavirliği kadrolarında yer aldı. 

2007'de Spordan Sorumlu Devlet Bakan Danışmanlığı görevine başlayan Sinan Aksu, 2011'de Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı, 2014'te de Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü görevine atandı. Aksu, 2018 tarihinde  yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı oldu. 

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesi 6 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasına 10.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına 12 milyar TL'lik teklif!


Geri Dön