28 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsasına en yüksek teklif 75 milyon TL!

Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsasına en yüksek teklif 75 milyon TL!

Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesine teklif yağdı. 20 firmanın katılımıyla gerçekleşen Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesi ilk oturumuna en yüksek teklif Egemen İnşaat, Durmaz İnşaat İş Ortaklığı ve Artaş İnşaat'tan geldi. İşte o firmalar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Başakşehir Kayabaşı 5. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi bugün ihaleye çıktı. İlk oturumda 41 farklı yüklenici firma, 20 ayrı ortak girişim grubu oluşturarak teklif verdi. 


Konut alanı, ticaret alanı ve park alanı olarak belirlenen arsaya iki farklı firmadan en yüksek teklif geldi. Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesine en yüksek teklifi Egemen İnşaat, Durmaz İnşaat İş Ortaklığı ile Artaş İnşaat verdi. 


Egemen İnşaat, Durmaz İnşaat İş Ortaklığı ile Artaş İnşaat 75 milyon TL teklif etti. Firmaların verdiği arsa satışı toplam geliri rakamı ise 300 milyon TL olarak belirlenirken şirket payı gelir oranları yüzde 25 olarak belirlendi. 


Şirket payı toplam geliri olarak en yüksek ikinci teklif ise yine iki firmaya ait. Makro İnşaat, Akyapı İş Ortaklığı 50 milyon TL teklifte bulunurken arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı 250 milyon TL ve şirket payı gelir oranı ise yüzde 20 olarak belirlendi. 


Diğer en yüksek teklif veren Mustafa Ekşi İnşaat, YP İnşaat, Muhammet Gümüştaş İnşaat, Aydur İnşaat İş Ortaklığı da 50 milyon TL teklifte bulunurken arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı 500 milyon TL ve şirket payı gelir oranı ise yüzde 10 olarak belirlendi. 


3. sırada ise İhlas Yapı yer alıyor. Şirket payı toplam geliri olarak 46 milyon TL'lik teklifte bulunan İhlas Yapı'nın şirket payı gelir oranı ise yüzde 20 olarak belirlendi. Arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı ise 230 milyon TL...


4. sırada 40 milyon TL ile 3 iş ortaklığı yer alıyor. Bunlar;  Başyapı İnşaat, Akkom Mühendislik İş Ortaklığı/Tahincioğlu Gayrimenkul, Nida İnşaat İş Ortaklığı/Dağ Mimarlık, Dağ Mühendislik İş Ortaklığı. 5. sırada 36 milyon TL ile 2 firma yer alıyor. Bunlar Mesa Mesken ve Zek-San İnşaat, Mayra İnşaat, Arkon İnşaat İş Ortaklığı. 


6. sırada 32 milyon 800 bin TL ile Gökyol Taahhüt Turizm İnşaat, Ekol Yapı İş Ortaklığı, 7. sırada 30 milyon TL ile Yılmaz İnşaat, 8. sırada 27 milyon TL'yle Teknik Yapı Konut, Teknik Yapı Teknik Yapılar İş Ortaklığı, 9. sırada 25 milyon TL'yle Sur Yapı, Hatay Akpınar Yapı Malzemeleri İş Ortaklığı yer alıyor. 


10. sırada 20 milyon TL'lik teklifle 3 firma bulunuyor. Bunlar; Kiler GYO, Biskon Yapı İş Ortaklığı / Özülke İnşaat / Seha İnşaat, Fuzul Yapı, Necat İnşaat, Gökkar İnşaat, Vefa Prefabrike İş Ortaklığı. 11. sırada 13 milyon TL'lik teklifle Yıldızlar İnşaat, HKM İnşaat İş Ortaklığı yer alırken 12. sırada ise Be-Ma İnşaat ve EYG Emlak, İntes İnşaat İş Ortaklığı yer alıyor. 



Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı 5. etap arsa ihalesi 2. oturumu ise pazarlık açık artırma ile yapılacak. Tarih ve saatle ilgili detaylar belirlenmedi...


İhale dosyasını detaylı görüntülemek için tıklayın


Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsasına en yüksek teklif 75 milyon TL!


Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesine hangi firmalardan teklif geldi?

- Kiler GYO, Biskon Yapı İş Ortaklığı 

- Egemen İnşaat, Durmaz İnşaat İş Ortaklığı

- Başyapı İnşaat, Akkom Mühendislik İş Ortaklığı

- Yıldızlar İnşaat, HKM İnşaat İş Ortaklığı

- Mustafa Ekşi İnşaat, YP İnşaat, Muhammet Gümüştaş İnşaat, Aydur İnşaat İş Ortaklığı

- Özülke İnşaat

- Mesa Mesken

- Makro İnşaat, Akyapı İnşaat İş Ortaklığı

- Teknik Yapı Konut, Teknik Yapı Teknik Yapılar İş Ortaklığı

- Artaş İnşaat

- Tahincioğlu Gayrimenkul, Nida İnşaat

- Sur Yapı, Hatay Akpınar Yapı Malzemeleri İş Ortaklığı

- Dağ Mimarlık, Dağ Mühendislik İş Ortaklığı 

- Gökyol Taahhüt Turizm İnşaat, Ekol Yapı İş Ortaklığı

- EYG Emlak, İntes İnşaat İş Ortaklığı

- Zek-San İnşaat, Mayra İnşaat, Arkon İnşaat İş Ortaklığı

- Be-Ma İnşaat

- Yılmaz İnşaat

- Seha İnşaat, Fuzul Yapı, Necat İnşaat, Gökkar İnşaat, Vefa Prefabrike İş Ortaklığı

- İhlas Yapı


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön