28 / 04 / 2024

Emlak Konut, taşınmazları için güvenlik alacak

Emlak Konut, taşınmazları için güvenlik alacak

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) mülkiyetinde bulunan gayrimenkullerin korunması işi için ihale düzenledi



Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan bina ve arsaların her türlü tehlike ve işgale karşı 24 saat süre ile korunması için 67 özel güvenlik görevlisi alacak. Güvenlik hizmeti alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. Söz konusu gayrimenkuller İzmir, Ankara, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli ve İstanbul'da bulunuyor.  İşin süresi 3 Mart 2010 tarihi ile 2 Mart 2011 tarihleri arasında devam edecek. İhale 17 Şubat 2010 tarihinde, saat 14.30'da, Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı, Gardenya Plaza, No:11/B Kat:1 Ataşehir/İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Arsayı korumak için güvenlik aranıyor

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan bina ve arsaların her türlü tehlike ve işgale karşı 24 saat süre ile korunması için 67 özel güvenlik görevlisi alacak. Güvenlik hizmeti alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. Söz konusu gayrimenkuller İzmir, Ankara, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli ve İstanbul'da bulunuyor. İşin süresi 3 Mart 2010 tarihi ile 2 Mart 2011 tarihlerini kapsıyor. İhalenin gerçekleştireceği tarih ise  17 Şubat 2010 olarak belirlendi.
Milliyet


Geri Dön