Kent Haberleri

Emlak Konut’un yeni kampanyası mı, arsa yatırımı mı?

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte arsa ve arazi yatırımına ilgi arttı. Emlak Konut GYO dün başlattığı kampanya ile avantajlı satışlara başladı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, vatandaşa yatırımını hangisine yapacağını sordu.

Arsa ve tarla yatırımına son dönemde ilgi artıyor. Parası ev almaya yetmeyenlerin yöneldiği toprak yatırı geçen yıl rekor seviyeye ulaştı. Vatandaşın konuta erişimini kolaylaştırmak için Emlak Konut GYO yeni bir konut kampanyası hayata geçirdi.

Emlak Konut GYO tarafından, çoğunluğu İstanbul'da bulunan 16 konut projesinde 4 alternatifli konut indirim kampanyası başlatıldı. Emlak Konut GYO, bu kampanya kapsamında, bankasız kefilsiz şekilde düşük faizle ev sahibi olma imkanı sunuyor. 

Proje kapsamındaki 16 projede yaklaşık 8 bin konut stoğu  yer alıyor. Satış hedefi ise yaklaşık 2 bin konut olarak belirlendi. İstanbul’da 1+1 konut satış fiyatının  5 milyon 800 bin TL’den başlaması vatandaşın tepkisine neden oldu.

Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanı Murat  Gültekin https://x.com/muratguItekin X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yatırım için Emlak Konut’un yeni kampanyası mı? Arsa yatırımına devam mı?” diye sordu.

İŞTE O PAYLAŞIM VE VATANDAŞIN CEVABI

Fi Side Bahçeşehir'de son dakika gelişmesi! Dev proje 15 ayda tamamlanacak!

Emlak Konut GYO kampanya: 1+1'ler 5.8 milyon TL'den, taksitler de 50 bin TL'den başlıyor! Emlak Konut başvuru!

Teras Beşköprü’de 3 milyon TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim fırsatı