17 / 07 / 2024

Fi Side Bahçeşehir'de son dakika gelişmesi! Dev proje 15 ayda tamamlanacak!

Fi Side Bahçeşehir'de son dakika gelişmesi! Dev proje 15 ayda tamamlanacak!

Fi Yapı'nın Fi Side projesinde kullanmadığı 15 aylık ruhsat süresi hakkının mahkemelerce mücbir sebep sayılarak, sürenin kullandırılmasına kesin olarak karar verildi. Söz konusu projenin 15 ayda tamamlanması planlanıyor. 


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Fi Yapı imzalı ile İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Fi Side projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

Gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Fi Yapı'nın Fi Side projesinde kullanmadığı 15 aylık ruhsat süresi hakkının mahkemelerce mücbir sebep sayılarak, sürenin kullandırılmasına kesin olarak karar verildi.

Ruhsatların yenilenmesi ile birlikte imalatlara başlanacağı belirtilirken, ayrıca daire sahipleri tarafından site yönetimi kurularak ek bütçe toplanacağı ve projenin Fi Yapı tarafından 15 aylık sürede bitirileceği açıklandı.

Genel kurulda metrekare başına 8 bin TL+KDV bedelin 15 aylık sürede tahsil edilmesi gerektiği belirtilirken, Fi Yapı ile sözleşmesi bulunan ve tüm sorumlulukları yerine getirmiş daire sahiplerinin site yönetimine ödemesi gereken bedelin şirketimiz tarafından ödeneceği de kaydedildi.

Fi Side Bahçeşehir de son dakika gelişmesi! Dev proje 15 ayda tamamlanacak!

Yönetim kurulu kararında şu ifadeler yer aldı:

Fi Side projemizde kullanmadığımız 15 aylık ruhsat süresi hakkımız mahkemelerce mücbir sebep sayılarak, sürenin kullandırılmasına kesin olarak karar vermişlerdir.

Ruhsatların yenilenmesi ile birlikte imalatlara başlanacaktır. Daire sahipleri tarafından site yönetimi kurularak ek bütçe toplanacak ve hak ediş usulü proje şirketimiz tarafından anahtar teslimi 15 aylık sürede bitirilecektir.

Genel kurulda metrekare başına 8 bin TL+KDV bedel 15 aylık sürede tahsil edilmesi gerekmektedir. Şirketimiz ile sözleşmesi bulunan ve tüm sorumlulukları yerine getirmiş daire sahiplerinin site yönetimine ödemesi gereken bedel şirketimiz tarafından ödenecek olup bu karar Esenyurt Belediyesi'nin ruhsatları yenilemesi ve daire sahiplerinin yönetimi kurarak ek bütçe oluşturması durumunda geçerli olmasına karar verilmiştir.


NELER OLMUŞTU?


Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın şirketi 2022 yılının Mart ayında iade edilmiş ve İstanbul 28. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada binlerce vatandaşı da sevindiren bir karar verilmişti. 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Fi Yapı'da yönetim kayyumuyken, verilen bu karar sonrasında denetim kayyumu olmuştu.

Satışlarına 2009'da başlanan Fi Yapı Fi Side Bahçeşehir projesinde 3 bin 185 konut yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar değişen daire tiplerine yer verilen Fi Side Bahçeşehir projesindeki konutların dışında 20 bin metrekare büyüklüğe sahip ticari alan da bulunuyor. 

 

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fikret İnan'dan son dakika Fi Side açıklaması! Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar dikkat!

Fikret İnan'dan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlara müjde!


Geri Dön