27 / 04 / 2024

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...



Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı. Fi Yapı yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.

Fi Yapı tarafından yapılan açıklamada imalatlara önce B bloklardan başlanacağı belirtilerek, B1, B2, B3, B4, B5 ve B6 bloklarda toplam 1.057 dairenin anahtar teslimi bitirilmesi için malzeme alımlarına başlandığı kaydedildi.

Yapılan açıklamada 31 Aralık 2024 tarihinde altyapı, otopark ve peyzaj dahil anahtar teslimi bitirilmesi için 21 kişiden oluşan blok temsilcileriyle 25 Mayıs 2024 tarihinde toplantı yapılacağı belirtildi.

Fi Yapı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Fİ SİDE PROJESİNDE NELER OLMUŞTU?

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın şirketi Mart 2022'de iade edilmiş ve İstanbul 28. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada binlerce vatandaşı sevindiren bir karar verilmişti. 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Fi Yapı'da yönetim kayyumuyken, verilen bu karardan sonra denetim kayyumu olmuştu.

Satışlarına 2009 yılında başlanan Fi Side Bahçeşehir projesinde 3 bin 185 konut bulunuyor. 1+1'den 3+1'e kadar değişen daire tiplerinin bulunduğu Fi Side Bahçeşehir projesindeki konutların dışında 20 bin metrekare büyüklüğe sahip ticari alan da mevcut.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan İstanbul depremi açıklaması: Zamanı belli olmasa da büyüklüğü yaklaşık 6,4'tür!

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

TOKİ'den Ankara'ya 545 konutluk yeni proje geliyor! Tarih belli oldu!


Geri Dön