28 / 04 / 2024

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vefat Işıkhan'ın "Türkiye genelinde, Sosyal Güvenlik Kurumu’muza en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP’li belediyelere ait" açıklamasına bir yanıt veren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt önemli açıklamalar yaptı.

Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un açıklaması şu şekilde:

Her bakan kendi alanından seçime müdahil olmak adına algı peşinde... 

201 milyon dolar borçla devraldık KİPTAŞ'ı. 

97 milyon TL Bakanlığa, 67 milyon TL Vergi Dairesi'ne, 177 milyon TL ise bugün bir kuruş kredi vermeyen kamu bankalarına kredi borcu varken, şirket vergi borcundan dolayı ihaleye giremiyorken, şirketin tüm borçlarını sıfırladık.

Evet, bizler Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun liderliğinde çok çalıştık ve iş ürettik. Tüm engellemelerinize rağmen borçların tamamını sıfırladık

2024 yılında bir lira borcu olmayan KİPTAŞ ile, İstanbul halkının bize verdiği yetkiyle İstanbul'a hizmet etmiş ve işimizi hakkıyla yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz!

Ve tüm bunları kamu bankalarından kredi kullanmadan yaptık

Geçmişten gelen vergi borçları yüzünden ipotek altına alınan Genel Müdürlük binamız, ihaleye giremeyen şirketimiz varken yaptık

Engellemeleri, verilmeyen kredileri, yıldırma teftişlerini söylemeyen Sayın Bakan, kendince algı yaparak "borç" diyor! Biz de insaf diyoruz

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

 

Ev sahiplerinin yeni korkusu! Kiracısı evi iş yerine çevirdi!

Genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi 2024! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı?


Geri Dön