25 / 07 / 2024

Emlak kralı Hüsnü Civan ve eşi evlerinde ölü bulundu!

Emlak kralı Hüsnü Civan ve eşi evlerinde ölü bulundu!

İsviçre'de uzun yıllar tekstil sektöründe çalıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşen ve kazandığı paraları emlaka yatıran Hüsnü Civan (65) ile eşi Atiye Civan (60), İzmir'in Bayraklı ilçesindeki evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Vahşet, çifti 3 gündür görmeyen kiracılarının polise yaptığı ihbar üzerine ortaya çıktı. Ekipler, çilingir yardımıyla girdikleri evde korkunç manzara ile karşılaştı. 'İzmirli Trump' olarak tanınan Hüsnü Civan'ın banyoda, eşi Atiye Civan'ın (60) ise mutfakta çok sayıda bıçak darbesi aldığı ve boğazlarının kesildiği belirlendi. Katil ya da katillerin binanın güvenlik kameralarının kayıt yaptığı evdeki bilgisayarın harddiskini de çaldığı belirlendi.

KATİLLER TANIDIK MI
Polis; yaptığı ilk incelemede evin kapısında zorlama olmadığını, televizyonun açık olduğunu, bazı dolap ve eşyaların karıştırıldığını belirledi. Hüsnü Civan'ın eve henüz yeni girdiği ve üzerinde mont bulunduğu, eşinin ise günlük kıyafetleriyle olduğu tespit edildi. Polis, kapıda herhangi bir zorlama izi olmaması nedeniyle katil ya da katillerin çiftin tanıdığı kişiler olabileceğini değerlendiriyor. Civanlar'ın 100'e yakın apartman dairesi ve dükkanı olduğu öğrenildi. Yılın 6 ayını İzmir'de, 6 ayını da İsviçre'deki kızı ile oğlunun yanında geçiren çiftin, komşuları ve kiracıları tarafından çok sevilen kişiler olduğu öğrenildi.
Takvim/Fatih şžENDİL


Geri Dön