29 / 09 / 2024

Emlak zengini cinayetinde sorunlu kiracılar da şüpheli

Emlak zengini cinayetinde sorunlu kiracılar da şüpheli

İzmir'in Bayraklı ilçesinde gayrimenkul zengini Hüsnü ve Atiye Civan çiftinin evlerinde bıçaklanarak öldürülmesi, esrarını koruyor




Cinayetin işlendiği evin çevresindeki tüm güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen 150 polisten oluşan özel ekip, Hüsnü Civan'ın mahkeme yoluyla çıkardığı eski kiracılarını da mercek altına aldı. şžimdiye kadar 100'den fazla kişinin ifadesini alan polis, evde bulduğu bazı parmak izlerini de şüphelilerin parmak izleriyle karşılaştırıyor. Cinayetlerin planlı olarak işlendiğini düşünen polis, olayın yaşandığı dairenin anahtarının kapının arkasında takılı olması nedeniyle de katil ya da katillerin kesinlikle çiftin tanıdığı olduğu sonucuna vardı.

'LOTO ZENGİNİ' İDDİASI
Bu arada 65 yaşındaki Hüsnü Civan'ın, öldürüldüğü gün doğum günü olduğu ortaya çıktı. Eşine sürpriz yapmak isteyen 50 yaşındaki Atiye Civan'ın, sabah evlerinin yanında bulunan ve aynı zamanda kiracıları olan Fatoş Özcan'ın kuaför salonuna giderek saçlarını yaptırdığı ve Özcan'a doğum günü için akşam yemeğe gideceklerini söylediği belirlendi. Bu arada çifte, lotodan İsviçre'de yüklü miktarda para çıktığı, sahip oldukları yüzden fazla gayrimenkulü de bu parayla aldıkları iddia edildi. çift, çocukları tarafından toprağa verilmek üzere İsviçre'ye götürülecek.
Sabah/Fatih şžENDİL


Geri Dön