28 / 04 / 2024

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.



Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde emlakçılık işiyle uğraşan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, 2013 yılında özel çocukların eğitimi için bir okul yaptırarak Milli Eğitim'e bağışladı.

Emlakçı çift, Milli Eğitim e tripleks villa ve okul bağışladı!

Takvim'de yer alan habere göre; Okul Müjgan - Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ismiyle hizmete açıldı. Bununla yetinmeyen hayırsever çift, 2017 yılında ise oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla bakanlığa bağışladı.

Kendileri de bir apartman dairesine taşındı. Daha önce iktisat eğitimi alan Müjgan Karagöz, AÖF Çocuk Gelişimi Bölümü'ne kendini kayıt ettirdi. Bu yıl son sınıfta okurken, bağışladığı okulda stajyer öğretmen olarak göreve başladı.

Emlakçı çift, Milli Eğitim e tripleks villa ve okul bağışladı!

Karagöz, "Öğrencilerimin 'Müjgan öğretmenim' demeleri beni çok heyecanlandırdı" açıklamasında bulundu. Serkan Karagöz ise, "Allah nasip ederse bir de camii yaptırmayı düşünüyoruz" diye konuştu. 


Geri Dön