13 / 05 / 2024

Çerkezköy okul bağışı

Çerkezköy okul bağışı

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

Çerkezköy'de 6 arsa satılacak! Ekim 2023 fırsatını sakın kaçırmayın!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.

Çerkezköy Belediyesinden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Veliköy Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ispartakule - Çerkezköy demiryolu hattına verilen kredinin ayrıntıları!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Ispartakule - Çerkezköy demiryolu hattı için verilen krediyi kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in 'Demiryolu kredisinin gerçek maliyeti' başlıklı yazısı...

Halkalı Çerkezköy Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Halkalı-Çerkezköy Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi kapsamında Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir, Arnavutköy, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri ve Çerkezköy'de yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

Kanal İstanbul, Çerkezköy-Kapıkule YHT Projesi’nin maliyetini katladı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türkiye'yi demiryolu ile Avrupa'ya bağlayacak Halkalı-Kapıkule YHT projesinin Çerkezköy-Halkalı bölümünün maliyetinin Kanal İstanbul güzergahıyla kesişmesi sebebiyle 3.1 milyar TL’den 7.7 milyar TL’ye yükseltildiğini belirtti.

Çerkezköy'de depreme dayanıksız okullar yıkılıyor! 

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde depreme dayanıksız olduğu belirlenen Veliköy İlkokulu binasında yapılan karot testinde binanın depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı. Okul binası yıkıldı...

Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Çerkezköy Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, büyükşehir belediyesinin Çerkezköy'deki yatırımlarını inceledi.

Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor!

Silivri ve Çatalca İlçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor. Planlanan yolun toplam uzunluğu 36 kilometre olarak belirlendi...

Arçelik'in Çerkezköy'deki yeni fabrikası açıldı!

Arçelik'in Çerkezköy'de inşa ettiği elektronik fabrikası hizmete açıldı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen yeni tesiste üretime başlanacak.

Çerkezköy okul bağışı Haberi

Çerkezköy okul bağışı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde emlakçılık işiyle uğraşan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, 2013 yılında özel çocukların eğitimi için bir okul yaptırarak Milli Eğitim'e bağışladı.

Takvim'de yer alan habere göre; Okul Müjgan - Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ismiyle hizmete açıldı. Bununla yetinmeyen hayırsever çift, 2017 yılında ise oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla bakanlığa bağışladı.

Kendileri de bir apartman dairesine taşındı. Daha önce iktisat eğitimi alan Müjgan Karagöz, AÖF Çocuk Gelişimi Bölümü'ne kendini kayıt ettirdi. Bu yıl son sınıfta okurken, bağışladığı okulda stajyer öğretmen olarak göreve başladı.

Karagöz, "Öğrencilerimin 'Müjgan öğretmenim' demeleri beni çok heyecanlandırdı" açıklamasında bulundu. Serkan Karagöz ise, "Allah nasip ederse bir de camii yaptırmayı düşünüyoruz" diye...