29 / 04 / 2024

Çerkezköy'de 6 arsa satılacak! Ekim 2023 fırsatını sakın kaçırmayın!

Çerkezköy'de 6 arsa satılacak! Ekim 2023 fırsatını sakın kaçırmayın!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.



Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 6 adet arsa içim satış ihalesi düzenliyor.

Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 2 milyon 688 bin TL ile 4 milyon 544 bin TL arasında değişiyor. 

Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. Çerkezköy'de 6 adet belediye arsası açık artırma ile satılacak

T.C. ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 

1. Mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait Çerkezköy İlçesi Gazi Mustafa Kemal Paşa ve İstasyon Mahallesinde bulunan mevcut altı (6) adet taşınmaz satışı 05.09.2022 tarih ve 115 sayılı Meclis kararlarına istinaden 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45’nci maddesine göre 18.10.2023 Çarşamba günü açık (arttırma) teklif usulü ile satışı yapılacaktır.

2. İhaleye ait şartname Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 750,00 TL karşılığında temin edilir.

3. İhaleler Belediyemiz Encümen odasında, aşağıda belirtilen tarihlerde ve saatlerde yapılacaktır.

4. Muhammen satış bedeli 16.08.2023 tarihli kıymet takdir komisyonunca her taşınmaz için ayrı ayrı belirlenmiş olup, Geçici teminat muhammen bedelinin (%3) nispetindedir

5. İstekliler İhaleye son müracaat günü olan 17.10.2023 Salı günü saat 15:00’e kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne aşağıdaki belgeler ile birlikte müracaat edeceklerdir.

5.1) İstekliler aşağıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğunu noterce onaylanmış örneklerini vermek zorundadır.
5.2) Noter onaylı belgelerin aslına uygun olduğunu belirten bir şerh taşıması zorunlu olup, sureti veya fotokopisi görülerek onaylanmış olanlar ile “ibraz edilenin aynıdır” veya bu anlama gelecek bir şerh taşıyanlar geçerli kabul edilmeyecektir.
5.3) İstekliler, istenen belgelerin aslı yerine İdare tarafından “aslı idarece görülmüştür” veya bu anlama gelecek şekilde şerh düşülen suretlerini tekliflerine ekleyebilirler.
5.4) Belgelerin, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Kamu Kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının internet sayfası üzerinden temin edilebilmesi veya bu bilgilerin teyidinin yapılabilmesi durumunda, bu belgeler için belgelerin sunuluş şekline ilişkin şartlar aranmaz.

a) Başvuru dilekçesi
b) Gerçek kişilerden: Kanuni ikametgâh belgesi, Nüfus Cüzdan fotokopisi.
c) Tüzel kişilerden: Tebligat için adres beyanı
d) Vekâleten gireceklerden vekâletname.
e) Ortak girişim halinde ortaklık beyanı
f) Tüzel kişi adına giriyorsa Yetki belgesi veya imza sirküsü.
g) Geçici teminatın yatırıldığına dair tahsilat makbuzu.
h) Çerkezköy Belediye Başkanlığına herhangi bir borcu olmadığına dair belge.
i) Şartname alındı makbuzu. (750.00 TL)
j) İstekli tarafından (okudum ibaresi bulunan) İmzalı İhale şartnamesi

6. Onaylanan ihale kararları şartnamenin 10. Maddede belirtildiği şekilde tebliğinden itibaren 2886 sayılı D.İ.K.’nun 57 maddesi gereğince 15 gün içinde ihale bedelini ödemek zorundadır. Bu zorunluluklara uymadığı takdirde protesto çekmeye ve hüküm almaya gerek kalmaksızın ihale bozulur ve geçici teminat gelir kaydedilir.

7. İhale bedelinin tümü ödendikten sonra on (10) iş günü içinde tapu devir işlemi yapılacaktır. İhaleyle ilgili her türlü vergi, resim, harçlar ve tapu devir işlemlerine ait giderler alıcıya aittir

8. Çerkezköy Belediye Başkanlığı ihaleyi yapıp yapmamakta, uygun bedeli tespitte serbesttir.

9. İstekliler hazırladıkları evrakları belirtilen süre içinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne dosya alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir.     

İLAN OLUNUR

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

Borcu olanlara son dakika müjdesi! Garanti BBVA 0,99 faizle kredi verecek!

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!


Geri Dön