28 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında başı çeken Garanti BBVA Ekim ayı kampanyasını da duyurdu. Pek çok kişinin yüzünü güldüren Garanti BBVA kampanyası için son tarih 31 Ekim olarak belirlendi.



En çok tercih edilen bankalar arasında başı çeken Garanti BBVA merakla beklenen Ekim ayı kampanyasını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 2023 yılının Ekim ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Garanti BBVA müşterileri güncel fırsatların detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Edirnejethaber'in aktardığı detaylara göre, bu çerçevede, Garanti Bankası da farklı sektörlerde gerçekleştirilecek olan alışverişler kapsamında verilecek olan bonuslar, yeni müşteri olacak olan kişiler için sunulacak olan faizsiz nakit avanslara ve çeşitli fırsatlar ile ilgili son dakika bilgilendirmeleri yapıyor.

Peki Garanti BBVA Ekim 2023 Bonus kampanyasının detayları ne? Garanti BBVA Bonus kampanyası ne zaman sona erecek? Garanti Bankası Bonus kampanyası ile ilgili detaylar ne? İşte merak edilen kampanya ile ilgili tek tek açıklanan o detaylar...

Garanti Bankası ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bu kapsamda, yeni ayın sonuna kadar sürecek olan söz konusu kampanya kapsamında yakınını davet edenlere Bonus veriliyor. 

GARANTİ BBVA SON DAKİKA KAMPANYASI EKİM 2023

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 16 Mayıs 2023 tarihinde başlayan bir 31 Ekim 2023 tarihine kadar sürecek olan söz konusu kampanya kapsamında mobil uygulamadan müşteri olmak için yakınlarını davet edenler tam tamına 250 Türk Lirası bonus elde edecek. Yine verilen bilgilere göre, her müşteri olan kişi için 250 Türk Lirası bonus olacak şekilde toplamda 1000 Türk Lirası bonus verilecek. 

Yine aktarılan bilgilere göre, detayları merak edilen ve araştırılan söz konusu bonus kampanyasına dair yapılan açıklamalara göre, Garanti BBVA müşterileri, 18 yaşından büyük olan herkesi kampnayaya davet edilebilecek. 

Söz konusu kampanyaya dair ayrıntılı bilgilere erişmek ve Garanti BBVA'nın Ekim'deki fırsatlarına ilişkin bilgi almak isteyenler, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar kısmını ziyaret edebilir.


Geri Dön