27 / 04 / 2024

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği ve araştırdığı altın fiyatlarındaki hareketlilik gündemdeki yerini korurken, fiyatların zirve yapacağı tarih de açıklandı. O tarihte parası olan bile alamayacak...



Yatırımcıların gündeminden düşmeyen gram altın, uzmanların da dilinden düşmüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu hafta başında değeri düşen altın, toparlanma sürecinde yatırımcıların hedefi oldu. Paylaşılan son dakika detaylarına göre, piyasaların en güvenilir isimleri arasında yer alan ekonomist Barış Soydan, altın fiyatlarındaki düşüşü tek tek açıkladı. 

Karar'da yer alan habere göre, yatırım ülkesi olan Türkiye'de, yüksek enflasyon nedeniyle vatandaşlar da yastık altındaki paralarını altına ya da dolara yatırıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, TL'nin değer kaybetmesi halinde parasını korumak isteyenler, "Güvenilir liman" şeklinde belirtile altına yöneliyor. 

ALTINDA FLAŞ DÜŞÜŞ

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, son hafta ile düşüş yaşayan gram altın, yatırımcıları da endişelendirmeye devam ediyor.

Peki altın fiyatları ne zaman artacak? Altın ne zaman yükselecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!

Paylaşılan bilgilere göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından alınan kararlarla beraber dalgalanmaların yaşandığı altın fiyatlarının ne zaman yükseleceği merak ediliyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, Ekim ayının ilk haftasıyla beraber, gram altın ve çeyrek altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları da üzdü.  

Paylaşılan bilgilere göre, gündemden düşmeyen altın piyasasında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü ekonomist Barış Soydan, altında beklediği zirveyi tarih vererek açıkladı.

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Yaptığı açıklamada gündemden düşmeyen altın fiyatlarındaki düşüşü değerlendiren ekonomist Barış Soydan, konuşmasına FED'i işaret ederek başladı. Verilen bilgilere göre, para politikasındaki gerginliğin ons altın fiyatlarını etkilediğini de kaydeden Barış Soydan, dolar ve altının rakip olduğuna değinerek, dolar güçlendikçe altının zayıfladığını söyledi.

O TARİHTE PARASI OLAN BİLE ALAMAYACAK

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Barış Soydan yaptığı açıklamada gelecek yıl itibarıyla ons altının 2 bin 100 dolar olacağını da sözlerine ekledi.

İzmir'deki 17 diri faydan biri olan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor! 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip!

29 Ekim 2023 emekli ikramiyesinde son dakika! İkramiye bekleyenler acilen bu tarihe bakın!

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak! Başvurular resmen başladı! 


Geri Dön