Arsa ve Arazi

Emlakçılar arsa yetiştiremiyor! Hangi ilçelerde boş arsa bulanlar hemen alıyor...

Memurundan emeklisine herkes burada ev, arsa almak istiyor emlakçılar yetişmekte zorlanıyorlar. Bu ilçelerde herkes boş bulduğu arsayı kapıyor. Emekli olan soluğu burada alıyor son zamanların gözde ilçeleri arasında yer alıyor. 

Türkiye'de emekli olan herkesin hayali Ege ya da Akdeniz'e yerleşmek oluyordur. Emeklilik dilekçesini veren bu ilçeye yatırım için kolları sıvıyor herkesin tercih ettiği ilçeler tek tek sıralanıyor. karar.com'da yer alan içerğie göre; Türkiye'de son zamanlarda artan fiyatlar vatandaşı zorluyor.

TÜRKİYE'DE EN ÇOK ARSA SATILAN İLÇELER

AYVACIK- BEHRAM

Behram ya da namıdiğer Behramkale, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı bir köy.

KUŞADASI-GÜZELÇAMLI

Dünyada oksijenin en fazla olduğu adreslerden biri Aydın'ın Güzelçamlı ilçesi oluyor. Tarihe tanıklık eden belde iyonya döneminde şehir devletlerinin kongre merkezi olarak kullanılıyordu.

SEFERİHİSAR-AKARCA

İzmir denildiğinde akla ilk olarak Seferihisar gelmektedir. Çoğu kişinin bilmediği bu yer turistik kasabaların sakin ve huzur dolu bir ortam sunuyor. Şehir merkezine 66 kilometre uzaklıkta olan Akarca tatilin hakkını veriyor.

MUĞLA – BODRUM

Hadise doğal güzelliklerin bir arada bulunduğu Bodrum emeklilerin en çok tercih ettiği noktalar arasında yer alsa da son zamanlarda artan fiyatlar birazcık can sıkmaya başladı.

ANTALYA – ALANYA

Yabancı emekliler tarafından tercih edilen Alanya, sahil boyunca uzanan kumsalları, turistik cazibesi ve sıcak iklimleri ile dikkat çekiyor.

İZMİR – ÇEŞME

Doğası ve sakin yaşam tarzı ile dikkat çeken Çeşme tatilcilerin vazgeçilmez adresleri arasında yer almaktadır.

AYDIN – KUŞADASI

Kuşadası, Ege Denizi'ne kıyısı olan, tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü bir ilçedir. Emekliler için deniz kenarında huzurlu bir yaşam sunar.

MUĞLA – FETHİYE

Muğla denildiğinde Fethiye demesek olmaz. Yerli ve yabancı turistler tarafından sıklıkla tercih edilen Fethiye Ölüdeniz gibi doğal güzellikleri ile çekmektedir.

ANTALYA – KAŞ

Kaş, sakinliği, doğal güzellikleri ve Akdeniz'in berrak sularıyla emekliler için çekici bir yerdir.

BALIKESİR – AYVALIK

Ege Bölgesi'nde vazgeçilmez rotası Ayvalık, tarihi taş evleri, zeytinlikleri ve denizi olan yakınlığı ile en çok tercih edilen nokta oluyor.

MUĞLA - DATÇA

Datça, doğası bozulmamış ve sakin bir yaşam arayan emekliler için ideal bir yerdir. Yıl boyunca ılıman iklimi ve deniz manzaralarıyla öne çıkar.

MUĞLA – MARMARİS

Sakinlikten ziyade birazcık daha hareketli bir yaşam arayanların tercihi olan Marmaris geniş kumsalları ve huzurlu atmosferiyle ideal bir tatil rotası oluyor.

İZMİR – SEFERİHİSAR

Türkiye'nin ilk "Cittaslow" (yavaş şehir) unvanını alan Seferihisar hakimliğinde kaçınılmaz adresi oluyor. Doğal güzellik ve tarihi doku denildiğinde aklı ilk olarak Seferihisar geliyor.

ÇANAKKALE – BOZCAADA

Bozcaada, tarihi ve doğasıyla ünlü bir ada olup, özellikle huzurlu bir yaşam arayan emekliler için cazip bir seçenektir. Ada yaşamının getirdiği sakinlik ve deniz manzaralarıyla öne çıkar.

BURSA – MUDANYA

Marmara denize atma konusu olan Mudanya Bursa merkeze yakın olmasının yanı sıra tarihi evleri ve zeytinlikleri ile de bilinmektedir.

SİNOP – GERZE

Karadenizsiz bir liste düşünmek imkansız olurdu. Doğa ile iç içe huzurun adresi olan Karadeniz özellikle Sinop'un Gerze ilçesi ile dikkat çekiyor.

TRABZON – AKÇAABAT

Trabzon'un Akçaabat ilçesi deniz manzarası ve yeşillikleri ile dikkat çekerken emeklilik için en uygun rotalara içerisinde yer alıyor.

MUĞLA – KÖYCEĞİZ

Küçük bir ilçe olmasına rağmen sakin yapısı emekler için aranan noktalar içerisinde yer alıyor.

BALIKESİR – EDREMİT

Hem denizde hem de Kaz Dağları'nın esintili havasına olan Edremit Körfezi, zeytin üretiminde başı çekiyor. Doğa ile iç içe yaşamanın yanı sıra doğal lezzetleri ve ön plana çıkmaktadır.

Belediye Başkent’te 103 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor!

Uzmanı arsa almak isteyenlere o şehri ve bölgeyi işaret etti!

Milli Emlak, 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, günlük 10 TL taksit ile 48,44 m² arsa satacak!