12 / 05 / 2024

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne personel alacak! İşe ihtiyacınız varsa hemen buna bakın!

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne personel alacak! İşe ihtiyacınız varsa hemen buna bakın!

Emniyet Genel Müdürlüğü, personel alımı yapacağını duyurarak güncel ilanlar arasında dikkat çekiyor. Başvuru detaylarına ilişkin merak edilen konular arasında son başvuru tarihi de yer alıyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde ilan detaylarına ulaşab



Başvurular 11 Mayıs 2023 tarihinde başladı ve adaylar 25 Mayıs 2023 tarihi mesai saatine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Başvurular POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ (Eymir Mah. 49. Sk. PK: 06834 Ankara/Gölbaşı) adresine şahsen ya da Posta yoluyla yapılacak. Başvuruların kabul edilmesi için eksiksiz belge sunulması gerekiyor. Son başvuru tarihi 25 Mayıs 2023 tarihi saat 17.00'den sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Adaylar, başvuru sürecinde görevli personel tarafından müracaata ilişkin sundukları tüm belgelerin kaydedileceği ve tanzim edileceği bilgisine sahiptir. Posta yolu ile yapılacak başvurularda, gönderinin kuruma ulaştığı tarih esas alınacaktır. Başvuruların kabul edilmesi için, belirtilen şartların tamamının sağlanması gerekiyor. Aksi halde, başvurular kabul edilmeyecek ve adayların işlemleri sonlandırılacaktır.

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı, kamuoyunda büyük ilgi uyandırdı. Özellikle akademik kadrolarda alınacak personellerin sayısının az olması, başvuru sürecinde dikkatli olunması gerektiğini ortaya koyuyor. Başvuru yapacak adayların, ilan detaylarını dikkatlice okuyarak başvuru sürecine başlamaları tavsiye ediliyor.

 


Geri Dön