18 / 05 / 2024

Emporia İstanbul yeni bir hayat vaat ediyor!

Emporia İstanbul yeni bir hayat vaat ediyor!

Yoğun kent hayatının yaşandığı; iş ve ev arasında her gün yeniden başlayan serüvende, insanların adeta saniyelerle yarıştığı İstanbul'da hayat bir kaos içinde sürüp gidiyor.



Yoğun kent hayatının yaşandığı; iş ve ev arasında her gün yeniden başlayan serüvende, insanların adeta saniyelerle yarıştığı İstanbul'da hayat bir kaos içinde sürüp gidiyor. İnsanlar için sevdiklerine ve hatta kendilerine zaman ayırabilmek bile bir lüks haline geliyor. İstanbul'un yeni finans merkezinin yanı başmda hayata geçen EMPORİA İstanbul projesi, şimdi iş ile ev arasında zamanla yaşanan yanşa son veriyor. Tamamı rezidans ve home office olarak kurgulanan projede kaos, yerini huzur ve mutluluğa bırakıyor.


Meydan 



Bu haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




İstanbul'un yeni finans merkezinin yanı başında hayata gecen Emporia İstanbul projesi satısa çıktı. AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia istanbul, tamamı güneş gören, ikisi yatay ikisi ise dikey konseptteki 4 bloktan oluşuyor. Dikey bloklarda 17, yatay bloklarda ise 7 kat bulunuyor. Emporia istanbul'da toplam 536 homeoffice, 1+1 ve 2+1 tiplerinde birbirinden farklı 4 daire seçeneği beğeniye sunuluyor. Emporia İstanbul projesi Buyaka, Palladium ve Brandiumgibi Anadolu yakasının en gözde alışveriş merkezlerine cok yakın mesafede yer alıyor. 'İs'in Ev Kolayı' sloganıyla tanıtılan Emporia İstanbul'da daireler yüzde 1 KDV avantajı ve 356 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla satılıyor.



Star 



Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



İstanbul'un yeni finans merkezinin yanı basında hayata gecen Emporia İstanbul projesi satışa çıktı. AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul, tamamı güneş gören, ikisi yatay ikisi ise dikey konseptteki 4 bloktan oluşuyor. Dikey bloklarda 17, yatay bloklarda ise 7 kat bulunuyor. Emporia İstanbul'da toplam 536 homeoffice, 1+1 ve 2+1 tiplerinde birbirinden farklı 4 daire seçeneği beğeniye sunuluyor. Emporia İstanbul projesi Buyaka, Palladium ve Brandium gibi Anadolu yakasının en gözde alışveriş merkezlerine çok yakın mesafede yer alıyor. 'İs'in Ev Kolayı' sloganıyla tanıtılan Emporia İstanbul'da daireler yüzde 1 KDV avantajı ve 356 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla satılıyor. 


Taraf 





Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul, "istediğin an müşterilerimi toplantıya davet edebilmeliyim. Onlarla lüks bir restoranda harika bir yemek yiyebilmeliyim. Evime çekildiğimde ise yuvamın tum huzurunu içimde hissedebilmeliyim" diyenlere sesleniyor. 

Fiyatlar 356 bin tl'den başlıyor Emproia İstanbul tamamı güneş gören, ikisi yatay ikisi ise dikey konseptteki 4 bloktan oluşuyor. Dikey bloklarda 17, yatay bloklarda ise 7 kat bulunuyor. İş merkezlerine ve ana ulaşım yollarına çok yakın konumu ile evden ve ofisten beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayacak olan Emporia İstanbul'da toplam 536 home office, 1+1 ve 2+1 tiplerinde birbirinden farklı 4 daire seçeneği beğeniye sunuluyor. 

"İş'in Ev Kolayı" stoganıyla tanıtılan EMPORİA İstanbul'da daireler yüzde 1 KDV avantajı. 356 bin TL'den başlayan lansman fiyatlan ve çok özel ödeme koşullarıyla satışa çıktı. 

ANADOLU YAKASI'NDA 

Emporia İstanbul projesi; Buyaka, Palladium ve Brandium gibi Anadolu yakasının en gözde alışveriş merkezlerine çok yakın mesafede yer alıyor. Amerikan Harvard Koleji, Yeditepe Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, Memorial Hastanesi de yine EMPORlA Istanbul'a yakın konumda bulunuyor. 




Yeni Akit


Geri Dön