28 / 04 / 2024

Emre Arolat monografi hazırladı!

Emre Arolat monografi hazırladı!

Random House grubuna bağlı Rizzoli NewYork, Emre Arolat Architects çalışmalarına ilişkin olarak Suha Ozkan ve Philip Jodidio editörlüğünde EAA Emre Arolat Architects-Context and Plurality adıyla bir monografi hazırladı...



Emre Arolat Architects çalışmalarına ilişkin olarak Suha Ozkan ve Philip Jodidio editörlüğünde EAA Emre Arolat Architects-Context and Plurality  adıyla bir monografi hazırladı.

 

Bu kitabın uluslararası bir yayınevi tarafından Türkiye’li bir mimarlık ofisi adına yayınlanan ilk monografi olmasının EAA adına olduğu kadar bu coğrafyada yapılagelen mimarlık etkinliğinin dünyadaki bilinirliğini arttıracak olması açısından da hayli ciddi ve önemli bir ilk adım.

 

İlk toplantı 17 Ekim 2013 Perşembe günü 18:00’de New York’da gerçekleşecek. Mimar, eleştirmen ve tarihçi Kenneth Frampton tarafından çağdaş dünya mimarlığı üzerine yapılacak bir konuşmayı da kapsayacak bu toplantı, American Institute of Architects (AIA) ’e ait Center For Architecture’da gerçekleşecek.

 

Etkinlik ise 31 Ekim 2013 Perşembe günü 18:00’de Londra’da, The Royal Institute of British Architects (RIBA) ’de yapıyoruz. Bu toplantıda da konusunda önde gelen bir akademisyenin katılımıyla bir konferans gerçekleşecek.


Geri Dön