20 / 07 / 2024

Emre Hayri Baran, Metta İnşaat Taahhüt A.Ş.yi kurdu!

Emre Hayri Baran, Metta İnşaat Taahhüt A.Ş.yi kurdu!

Metta İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Emre Hayri Baran, Başkan Yardımcısı olarak İdil Baran, Yönetim Kurulu Üyesi olarak da Nihat Cavit Oral ile Orkun Samioğlu görev yapacak




Metta İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emre Hayri Baran, İdil Baran, Orkun Samioğlu, Nihat Cavit Oral ve Murat Uzun tarafından kuruldu.

Şirketin sermaye dağılımına göre;

1-24 bin 500 TL Hayri Emre Baran
2-10 bin TL İdil Baran
3-10 bin TL Orkun Samioğlu
4-5 bin TL Nihat Cavit Oral
5-500 TL Murat Uzun

Firmanın iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat işleri yapmak. Şirket ve üçüncü şahıslar lehine kefalet teminat garanti vermek müşterek borçlu ve mütesilsil kefil sıfaı ile taahhütlerde bulunmak teminat ve kefalet almak üçüncü kişi şahis yada şirketlerin kredi ve diğer borçlarının teminatını oluşturmak üzere sahibi olduğu gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis ettirmek fek ettirmek üçüncü kişi şahıs yada şirketlerin kredi ve diğer borçlarının teminatını oluşturmak üzere sahibi olduğu menkul mallar üzerinde rehin tesis ettirmek fekettirmek. Şirketin satışını yapacağı gayrimenkullerle ilgili olarak üçüncü şahısların bankalardan kullanacakları krediler için garantörlük vermek üçüncü şahısların borçları için kefil olmak şirketin sahibi bulunduğu gayrimenkuller üzerinde üçüncü şahısların bankalardan veya diğer finans kuruluşların dan kullanacakları krediler için ipotek vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

Metta İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Emre Hayri Baran, Başkan Yardımcısı olarak İdil Baran, Yönetim Kurulu Üyesi olarak da Nihat Cavit Oral ile Orkun Samioğlu görev yapacak.

Adres:Müeyyetzade Mahallesi-Serdarı Ekrem Sokak-Beyoğlu


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön