21 / 09 / 2024

Emsan 40. yılında Anadolu'nun güzelliklerini sofralara taşıyor!

Emsan 40. yılında Anadolu'nun güzelliklerini sofralara taşıyor!

40. yılında Anadolu’nun her köşesine ulaşan Emsan; yepyeni Anadolu serisiyle Anadolu’nun güzelliklerini sofralarınıza taşıyor...




 Emsan porselen grubunun en yeni ve özel üyesi,  kullanıcılarını başka başka diyarlara götürmek için Anadolu’nun eşsiz değer ve güzelliklerinden esinlenerek tasarlandı.  


Geçmişten bugüne Emsan, Anadolu’nun her köşesinde ve her bir mutfakta kadınların vazgeçilmezi oldu. Bu özel değere istinaden, Emsan’ın 40. yılına özel tasarlanan Anadolu serisi, Emsan’nın tüketicisine duyduğu sevgi ve bağlılığın da en güzel örneği. 40. yıl şerefine Anadolu’nun güzelliklerinin yansıtıldığı yemek takımı; yuvarlak kesimi ve farklı renk alternatifleriyle yine uzun yıllar sofralarınızdaki yerini almaya hazırlanıyor.


Farklı Şehirler Emsan’la Sofralarınızda 

30 ve 24 parçadan oluşan Emsan Anadolu serisi yemek takımı, Adıyaman’dan Nevşehir’e, Ankara’dan İstanbul’a 7 bölgenin en özel değerlerini yansıtmak amacıyla oluşturuldu. Siyah, kırmızı ve beyaz renk alternatifleriyle özel olarak tasarlandı. Yepyeni Emsan Anadolu Serisi yemek takımı, hem günlük kullanımda hem de özel davetlerde en güzel sofralar için vazgeçilmez özellikte.


Sizde Anadolu’nu güzelliklerini sofralarınızda yaşamak istiyorsanız Emsan Anadolu Serisi tam size göre!


24 Parça Anadolu Yemek Takımı;    30 Parça Anadolu Yemek Takımı; 


6 Servis Tabağı6 Servis Tabağı

6 Çukur Tabağı 6 Çukur Tabağı 

6 Pasta Tabağı6 Pasta Tabağı

6 Çorba Kâsesi6 Çorba Kâsesi

1 Salata Kasesi

3 Kayık Tabak

Tuzluk- Biberlik


24 Parça Anadolu Serisi Yemek Takımının tavsiye edilen satış fiyatı: 119 TL’dir.   

30 Parça Anadolu Serisi Yemek Takımının tavsiye edilen satış fiyatı: 169 TL’dir.  


Geri Dön