27 / 04 / 2024

Emsan Pıtırcık Çay Saati takımını tanıttı!

Emsan Pıtırcık Çay Saati takımını tanıttı!

Emsan, kadınların her anında yanında olmaya devam ediyor. Birbirinden lezzetli börek, kek ve pastalar ile zenginleşen beş çayı sofralarınız Emsan Pıtırcık Çay Saati Takımı ile keyfe dönüşecek.



Her geçen gün ürün gamına bir yenisini ekleyen Emsan, kadınların her anında yanında olmaya devam ediyor. Birbirinden lezzetli börek, kek ve pastalar ile zenginleşen beş çayı sofralarınız Emsan Pıtırcık Çay Saati Takımı ile keyfe dönüşecek.


Kadınları bir araya getiren en keyifli aktivitelerden biri de beş çayı. Çayın yanına kek ve pastaların hazırlandığı, sevdiklerinizle koyu bir sohbete daldığınız çay saatinizi renkli fincan takımı ve servis tabaklarınızla tatlandırmaya ne dersiniz? Emsan’ın yeni Pıtırcık Çay Saati Takımı ile çay sofralarınız şıklık kazanıyor.


Beyaz porselen üzerine pembe küçük çiçek deseniyle Emsan Pıtırcık Çay Saati Seti, büyük bir özenle hazırladığınız beş çayı sofralarınızdaki sunumunuza eşlik ediyor. 32 parça Pıtırcık Çay Saati Takımı şıklıktan daha fazlasını isteyen kadınlar için pasta tabağından çay fincanına, kapaklı pasta tabağı ve iki katlı kurabiye servis tabağından spatulaya masaları donatıyor.


Emsan, her özel anınızda olduğu gibi çay saatinizde de sunumlarınıza eşlik edecek.


Emsan 32 Parça Pıtırcık Çay Saati Takımı İçeriği:

6 adet 23 cm Pasta Tabağı

6 adet Çay Fincanı

6 adet Çay Fincanı Tabağı

6 adet Çay Kaşığı

1+1 28 cm Kapaklı Pasta Tabağı

1+1 Katlı Kurabiye Servis Tabağı

1 adet Spatula 

1+1 Şekerlik+Kapak

1 adet Peçetelik


Emsan 32 Parça Pıtırcık Çay Saati Takımı Tavsiye Edilen Satış Fiyatı; 235 TL




Geri Dön