29 / 04 / 2024

Emsan yeni ürünü Feel Steel buharlı paspası tanıttı!

Emsan yeni ürünü Feel Steel buharlı paspası tanıttı!

Feel Steel Buharlı Paspası geliştiren Emsan, alerji ve hastalığa neden olan bakterileri ve miteları yüzde 99’a kadar yok ediyor...




Emsan Feel Steel buharlı paspas, buhar gücüyle kolay, hızlı ve hijyenik temizlik sunuyor. Temizlik yapmayı eğlenceli hale getiren Emsan Feel Steel buharlı paspas; ergonomik kullanım özelliği, kolay saklanabilme rahatlığı ve zengin aksesuarlarıyla kadınların vazgeçilmezi oluyor.


Mutfakların köklü markası Emsan, şimdi de küçük ev aletleriyle kadınların yüzünü güldürüyor. Hayatınızı kolaylaştıran Emsan Feel Steel Buharlı Paspas, zengin aksesuarlarıyla ocak, fırın, cam, pencere, perde gibi tüm alanlarda mükemmel temizlik sağlıyor. 


Tozları Yok Ediyor, Alerjiye Son Veriyor!


Feel Steel Buharlı Paspası geliştiren Emsan, alerji ve hastalığa neden olan bakterileri ve miteları yüzde 99’a kadar yok ediyor. 1300 W buhar çıkışı ve 100 derece buhar gücüyle farklılık yaratıyor, 11 özel aksesuarıyla kullanım kolaylığı sağlıyor.


Emsan Feel Steel Buharlı Paspas, ergonomik ve hafif yapısıyla kolayca hareket edip lekeleri ovalamadan hemen çıkarıyor. Deterjansız sadece su ile temizlenebilen Buharlı Paspas, tüketicisine farklılık ve pratiklik kazandırıyor. Feel Speel Buharlı Paspas fonksiyonel LED uyarı göstergesi, çıkarılabilir 380 ml. su tankıyla kadınların vazgeçilmezi olacak.


Emsan Feel Steel Buharlı Paspas 299 TL’den satışa sunulmaktadır.



Geri Dön