14 / 05 / 2024

emsan yeni Feel Steel Buharlı Paspas

emsan yeni Feel Steel Buharlı Paspas

Feel Steel Buharlı Paspası geliştiren Emsan, alerji ve hastalığa neden olan bakterileri ve miteları yüzde 99’a kadar yok ediyor...

Emsan Verna Rose Gold ile mutfaklarda altın zerafeti!

Mutfaklarda işlevsellik ve şıklığı bir arada sunan Emsan serisine eklediği yeni , Verna Rose Gold kavanoz seti ile, çay, şeker, tuz, kahve gibi gıda ürünlerini saklama kolaylığı sağlarken, özel dizaynı ve gold rengiyle mutfaklara zerafet katıyor

Emsan'dan yeni yıl hediyesi!

Emsan, yeni yılda sevdiklerine ne alacağına karar veremeyenler için tencere takımından değirmene, mugdan cezve setine birbirinden şık, özel ve kullanışlı hediye seçeneklerini sunuyor.

Emsan Feel Steel Cam Kettle taht kuruyor!

Mutfaklarda hızlı ve pratik olmak için her zaman küçük yardımcılara ihtiyaç vardır. Emsan Feel Steel Cam Kettle, suyu kısa sürede kaynatma özelliği sayesinde mutfakta pratiklik sunarken, şık görüntüsüyle tezgahların en güzel yerinde taht kuruyor.

Emsan yeni ürünüyle mutfakların havasını değiştirecek!

Yemeğe lezzetini veren en önemli unsurların başında baharatlar gelir. Baharatlar yemekleri tatlandırırken baharat takımları da görselliğiyle mutfağın havasını değiştirir.

Emsan, yeni ürünlerini Züchex Fuarı'nda sergiledi!

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.

Emsan'dan yeni Diamente Hard Stone tencere takımı!

Dumanı üzerinde pilavlar, nefis karnıyarıklar ve birbirinden lezzetli ev yemekleri Emsan’ın yepyeni Diamente Hard Stone Tencere Takımı ile sofraları taçlandırıyor.

Emsan'dan sofralara Vıntage esintisi!

Emsan, vintage tarzıyla tasarladığı Göksu Çatal-Bıçak-Kaşık Takımı ile geçmişin çizgilerini sofralara taşıyor. 91 parçalık yeni çatal, bıçak, kaşık takımı gold ve sade renk seçeneklerine sahip.

Emsan fonksiyonel ürünleriyle kolaylık sağlıyor!

Fonksiyonel ürünleriyle mutfakta işlerinizi kolaylaştıran Emsan, yeni ürünü porselen fırın kapları, saklama kabı işlevi de görerek hayatınızı kolaylaştırıyor.

İdeal Home Fuarı'nda Emsan yeni ürünlerini tanıttı!

Zücacciye sektörünün nabzını tutan Uluslararası Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı İdeal Home, 10. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Emsan yeni tasarım çay bardakları klasik severlere sesleniyor!

Yıllardır mutfakta yazılan hikayelerinizin ana karakteri olan Emsan, yeni tasarım çay bardaklarında gençlere, romantik ve klasik severlere sesleniyor. Emsan 12 parça çay bardağı takımı tavsiye edilen satış fiyatı 65 .

Emsan'dan Luxury porselen seti!

Sevdiklerinizle birlikte en keyifli vaktinizi geçirdiğiniz yemek sofraları Emsan porselen takımı ile klasikleşiyor. Vintage renk ve deseni, ince porselen yapısı ve beyazın asaletiyle yeni Luxury porselen seti sofralarınıza eskilerin şıklık ve kalitesini g

Emsan, Tasarımcı Sevil Acar'ın fincanlarını kahve tiryakilerine sunuyor!

Emsan, Tasarımcı Sevil Acar tarafından tasarlanan yeni kahve fincanlarını kahve tiryakilerine sunuyor.Emsan kahve fincanları; kahvelerini klasik, geleneksel ve modern tarzda fincandan içmeyi sevenleri fethedecek.

Emsan'dan yeni Nar ekmek kalıbı!

Yanmaz yapışmaz seramik iç kaplaması, kolay temizlenebilme özelliği ve daha bir çok fonksiyonel yönüyle Emsan Nar ekmek kalıbı, kısa sürede lezzetli ekmekler yapmanıza yardımcı oluyor...

emsan yeni Feel Steel Buharlı Paspas Haberi

emsan yeni Feel Steel Buharlı Paspas


Emsan Feel Steel buharlı paspas, buhar gücüyle kolay, hızlı ve hijyenik temizlik sunuyor. Temizlik yapmayı eğlenceli hale getiren Emsan Feel Steel buharlı paspas; ergonomik kullanım özelliği, kolay saklanabilme rahatlığı ve zengin aksesuarlarıyla kadınların vazgeçilmezi oluyor.


Mutfakların köklü markası Emsan, şimdi de küçük ev aletleriyle kadınların yüzünü güldürüyor. Hayatınızı kolaylaştıran Emsan Feel Steel Buharlı Paspas, zengin aksesuarlarıyla ocak, fırın, cam, pencere, perde gibi tüm alanlarda mükemmel temizlik sağlıyor. 


Tozları Yok Ediyor, Alerjiye Son Veriyor!


Feel Steel Buharlı Paspası geliştiren Emsan, alerji ve hastalığa neden olan bakterileri ve miteları yüzde 99’a kadar yok ediyor. 1300 W buhar çıkışı ve 100 derece buhar gücüyle farklılık yaratıyor, 11 özel aksesuarıyla kullanım kolaylığı sağlıyor.


Emsan Feel Steel Buharlı Paspas, ergonomik ve hafif yapısıyla kolayca hareket edip lekeleri ovalamadan...