Kent Haberleri

En çevreci sanayi kuruluşlarına ödül!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile düzenlediği 'Çevreye Duyarlı Tesis Yarışması'nda dereceye giren sanayi şirketlerine plaket takdim etti . Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz Manisa OSB Müdürü Funda Kar

Manisa Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile düzenlediği 'Çevreye Duyarlı Tesis Yarışması'nda dereceye giren sanayi şirketlerine plaket takdim etti "Dünya Çevre Günü" etkinlikleri kapsamında Manisa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yetkilileriÇevre ve Şehircilik 11 Müdürlüğü ile birlikte, çevreye duyarlı tesis yarışması düzenledi. 



Manisa OSB Müdti ıiüğü'nde yapılan törene: Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz Manisa OSB Müdürü Funda Karaboran ve fabrika temsilcileri katıldı. Manisa OSB'de faaliyet gösteren fabrikaların çevreye duyarlı olduğunu belirten Yılmaz, işletmelerin yönetimlerine teşekkür etti. Funda Karaboran ise bölgede çevre kirliliğini önlemek için birçok yatırım yaptıklarını kaydetti. Yatırımlar sürüyor Sadece arıtma tesisine 6 milyon lira harcadıklarını kaydeden Funda Karaboran. sanavicinin daha temiz enerji kullanması için yakıt kullanımını azaltıp. buhar ve sıcak su vermeye çabaladıklarını söyledi. Altyapı yatırımlarına ve çevreye büyük önem verdiklerini dile getiren Karaboran. yapım aşamasında olan 18 milyon liralık MOSB Kampüsü'nün yeşil bina kapsamında olacağını açıkladı. Karaboran. "En Çevreci OSB' ödülünü aldıklarını hatırlatarak, çevre yatırımlarını sürdüreceklerini ifade etti. Üç kategoriye ayrılan ödül töreninde en kirli sanayi kollarında faaliyet gösteren Klimasan firması, çevreye duyarlılığı ile birinci oldu. Daha az kirli kategorisinde ise İnci Akü ve Vestel Elektronik A.Ş. birinciliği paylaştı. Muaf firmalar katagorisinde de Viesman firması birinciliğe layık görüldü.



Posta Manisa