07 / 07 / 2024

En seçkin markalar Flat Ofis'te

En seçkin markalar Flat Ofis'te

Darty, Koçtaş, Değirmen Pastanesi'nden sonra YKM, Adil Işık, Kiğılı, Arslanlı, Burger King, Dufy, Muya,Toyiki de Flatofis Çarşı'da yerini alacak. 



Centrum, Metis, Sadece Hosting, Documenton gibi iş dünyasında önemli firmaların ofis kiraladığı Türkiye'nin ilk yatay  A sınıfı ofis projesi Flatofis'in çarşı bölümünde yer alan marka karması (Koçtaş, Darty, YKM, Kiğılı, Adil Işık, Dufy, Muya, Burger King, Sbarro, Toyiki, Takışık, Yılmaz Optik, Narpost, Different Hair, Starpark, Değirmen Cafe vb.) yine Türkiye'nin önemli markalarının eklenmesiyle daha da güçleniyor.

Ayrıntılarla iş yaşamına farklı ayrıcalıklar getiren Flatofis'in Çarşı bölümünde her biri kendi alanında öncü markalar bir arada bulunacak. Flatofis Çarşı, modern mimari yapısı, merkezi konumu ve marka karması ile Flatofis çalışanlarına ve Haliç Bölgesi'nde yaşayanlara farklı, seçkin bir alışveriş yapma imkanı sunacak. Flatofis Çarşı'da hazır giyimden aksesuara, ev dekorasyonundan elektroniğe, kuru temizlemeden anahtarcıya, çiçekçiden terziye kadar aranan her şeyi bulmak mümkün olacak.

Flatofis Çarşı, 18.000 metre kare hizmet alanı ile bulunduğu Eyüp mevkiinde Haliç (Eminönü, Sultanahmet, Kağıthane, Alibeyköy) başta olmak üzere Rami, G.O.P. ve Fatih ilçelerinden oluşan 1. çemberdeki müşteri profilinin çekim noktası olarak bulunduğu bölgeye hareketlilik kazandıracak. Flatofis Çarşı'nın, 4500 kişiden oluşan ofis çalışanının yanı sıra bulunduğu bölge içerisinde günlük ortalama 15.000 kişiye hizmet sunması hedefleniyor


Geri Dön