Ekonomi

En ucuz Skoda Octavia ne kadar? İşte Nisan ayının güncel fiyat listesi

Skoda'nın Türkiye'de en fazla sattığı araçlardan biri olan ve şıklığıyla ön plana çıkan Octavia'nın en ucuz satışı fiyatı 637 bin 900 TL. İşte 2 Nisan itibariyle güncel Octavia fiyat listesi... Esnaflar, piyasanın durgunluğundan şikayet ederken, uzun süredir durgun olan sıfır araç piyasasının durumu da merak edilmeye başlandı

Koronavirüs salgınından önce bir hayli hareketli olan ikinci el araç piyasası, salgın sonrasında yaşanan hayat pahalılığı nedeniyle bir anda durdu. Esnaflar, piyasanın durgunluğundan şikayet ederken, uzun süredir durgun olan sıfır araç piyasasının durumu da merak edilmeye başlandı.

ŞIKLIĞI NEDENİYLE ÖN PLANDA

Türkiye'de şıklığı ve yol tutuşu nedeniyle en sık tercih edilen otomobillerin başında gelen Skoda Octavia'nın fiyatları da bir hayli merak edilmeye başlandı. Şu anda piyasadaki en ucuz Octavia, 637 bin 900 TL'den satışa sunuluyor.

1.5 TSI MOTOR ACT e-TEC 150 PS DSG ELİTE NE KADAR?

Octavia'nın bir üst modeli olarak bilinen 1.5 TSI ACT e-Tec 150 PS DSG Elite ise 679 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. Octavia'nın önemli özelliklerinden biri olan Head Up Gösterge'ye sahip olmak isteyen müşteriler ise 9 bin 416 TL fark ödüyor.