Otomobil

En uygun fiyatlı traktörler burada! Deutz-Fahr 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Alman tarım devi Deutz-Fahr, ürettiği küçük, orta ve büyük ölçekli traktörleriyle çiftçinin her işinde yanında olmayı planlıyor. Bizde sizler için en uygun fiyatlı sıfır Deutz-Fahr traktör modellerinin listeledik. Hedefi, çiftçilere çalışmalarını kolaylaştıran, üretkenliklerini en üst düzeye çıkartan en çağdaş ve güvenilir tarım araçları sunmaktır

Deutz-Fahr, teknolojiye büyük yatırımlar yapan bir şirkettir. Hedefi, çiftçilere çalışmalarını kolaylaştıran, üretkenliklerini en üst düzeye çıkartan en çağdaş ve güvenilir tarım araçları sunmaktır.

Deutz-Fahr’ın 4EF, AGROPLUS F, 3E ve 4E modelleri küçük ve orta tarımsal işletmeler, çiftlikler, yerel makamlar ve bahçecilik işletmeleri için ideal traktördür.

65 HP (48 kW) ila 75 HP (55,4 kW) arasında güç çıkışlarına sahip tenteli ve platformlu olarak iki farklı model seçeneği bulunduran ve hem 4 çeker hem de 2 çeker seçeneği sunan modeller ile bu traktör gamı her bir kullanıcının özel ihtiyaçlarına yönelik mükemmel bir traktörünü içerir. 

DEUTZ FAHR EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

DEUTZ FAHR 4EF SERİSİ (YENİ)

DEUTZ FAHR AGROPLUS F SERİSİ

DEUTZ FAHR 3E SERİSİ

DEUTZ FAHR 4E SERİSİ

Ayrıntılı bilgi için: https://www.deutz-fahr.com/tr-tr/

Editörün notu: Bu haber 01:53 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18:57 TL'dir. Euro kuru 18,06 TL, altının gramı ise 982,33 TL'dir. 

Çevreci traktör Farmall X! CASE IH 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Karaca’dan yeni Mastermaid tencere seti peşin fiyatına 3 taksitle! Karaca 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Madame Coco’da çeyizlik mutfak eşyalarında yüzde 50 indirim! Madame Coco 16 Ekim 2022 fiyat listesi