Otomobil

Toprağın efendisi kaç lira oldu? Massey Ferguson 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünya genelinde çok tercih edilen traktör markası Massey Ferguson, ülkemizde de en çok tercih edilen traktörler arasında yer alıyor. Çiftçi dostu traktör Massey Ferguson’un fiyat listesini sizler için derledik.Bunların yanı sıra marka teleskopik yükleyiciler, pulluk ve saman tırmığı gibi tarım aletleri üretmektedir

Massey Ferguson traktör modelleri haricinde, biçerdöver, balya makineleri, yem hasat makineleri gibi ürünler de üretiyor. Bunların yanı sıra marka teleskopik yükleyiciler, pulluk ve saman tırmığı gibi tarım aletleri üretmektedir. 

Massey Ferguson şirketi, Amerika da kurulmuş bir tarım makinaları devidir. Şirket, 2. Dünya savaşı sırasında Birleşik Devletler için birçok askeri araç geliştirerek bu süreçte büyümesine devam etti.

Model                     Motor Gücü           Satış Fiyatı

Fiyatlar anlık olarak değişmektedir. Lütfen güncel fiyat listesi için üretici firma Massey Ferguson traktör satış galerileri ile görüşünüz. Fiyatlar da oluşabilecek yanlışlık ve hatalardan dolayı sorumluluk kabul edilmez.

Ayrıntılı bilgi için:  https://www.masseyferguson.com/tr

Editörün notu: Bu haber 01:21  saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18:57 TL'dir. Euro kuru 18,06 TL, altının gramı ise 982,33 TL'dir.  

Karaca’dan yeni Mastermaid tencere seti peşin fiyatına 3 taksitle! Karaca 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Madame Coco’da çeyizlik mutfak eşyalarında yüzde 50 indirim! Madame Coco 16 Ekim 2022 fiyat listesi

English Home banyo kategorisinde tam yüzde 50 indirim! English Home 15 Ekim 2022 fiyat listesi