29 / 04 / 2024

Enda Konakları'nda oturumlar başladı!

Enda Konakları'nda oturumlar başladı!

Kırkıncıoğlu Grup iştiraki DAFF Yapı tarafından Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen Enda Konakları'nda oturum başladı. Doğayla iç içe bir yaşam sunan proje şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. 



Enda Konakları'nda yaşam başladı. Yeni mimari anlayışın yer aldığı proje yatay mimari konseptiyle dikkat çekiyor.


DAFF Yapı Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu “Burada yaşayan sakinler sadece teknolojinin tüm imkanları ile konforu değil, aynı zamanda sıcak ve güvenli bir ortamda seçkin komşularla her daim tatil hayatı modunda komşuluk ilişkileri de yaşayacak” dedi. 

 

Enda Konakları nda oturumlar başladı!

 

Kırkıncıoğlu, ENDA Konakları'nın yeni nesil konak keyfi isteyenlere bu imkanı erişebilir fiyatlarla sunduğunu ifade etti. Ayrıca fiyatların İncek, Çayyolu, Bilkent, Beysukent gibi bölgelerdeki normal daire fiyatları düzeyinde olduğuna da işaret etti. 

 
Gelecek nesillerin favorisi Enda Konakları 18 bin  metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 20 konaktan oluşan projede evler 3 metre tavan yüksekliğine sahip. 

 

Projede; güvenli çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, sauna, buhar odası, fitness salonu gibi sosyal donatıların tümü bulunuyor. 

 

Konaklar, RAID-5 teknolojili kapalı devre kamera sistemi, duman detektörü, hassas yangın sistemi, yerden ısıtma sistemi, yedeklemeli merkezi jeneratör, merkezi hidroforlu su deposu, fiber optik internet altyapısı, tasarruflu peyzaj sulama sistemleri, klima alt yapısı ve her konağın kendisine ait otopark alanı gibi özellikleri ile de göz dolduruyor. 

 

ENDA, 7/24 görev başında olan profesyonel ekibin yanı sıra siteyi baştan başa çevreleyen ferforje duvarlar ve tam donanımlı gözetim mekanizmalarıyla da korunacak. 

 

Sosyal alanların bakımı, yüzme havuzu gibi diğer site içi hizmetler de profesyonel site yönetimince sunulacak. 

 

http://www.endakonaklari.com/


Geri Dön