27 / 04 / 2024

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.



16 Ocak tarihinde saat 15:00’te yapılacak dijital sohbette Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’ün konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

 

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak ta!

Görkem Öğüt

Emre Erol; İş hayatının tamamını gayrimenkul danışmanlığı sektöründe geçirdi. Sahada aktif satıştan, yöneticiliğin farklı alanlarına kadar birçok rolde yer aldı. Kariyerine bir aile işletmesi olan Platin Gayrimenkul’ü kurarak başladı ve 2010'a kadar uluslararası bir firma olan Century21 ile devam etti. 2010'da Century21 ile yollarını ayıran ve sorumluluklarını kardeşine devreden Emre; 2013'te danışman sayısında (190,000 kişi) ve satış hacminde dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlığı firması olan Keller Williams’ı Türkiye’ye getirdi. O tarihten bugüne kadar Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Ülke Direktörlüğünü yapıyor.

16 Ocak Cumartesi günü saat 15:00‘te yapılacak Dijital Sohbetler’in dördüncüsünde Türkiye ve dünyadaki gayrimenkul sektörü konuşulup, gayrimenkul danışmanlarının soruları yanıtlanacak. Tüm emlak danışmanlarına ücretsiz şekilde sunulacak.


Geri Dön