Ekonomi

Enerji tüketiminde alışkanlıklar değişiyor! Yenilenebilir enerjiler her geçen gün değerleniyor!

Alaca Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Alaca, "Yenilenebilir enerji hem çevresel hem de ticari anlamda ülkemizin elindeki en büyük kozlardan biri haline gelmelidir" dedi. Yenilenebilir enerjinin ülkeler açısından öneminin her geçen gün arttığını da ekledi. İşte haberin detayları…Çünkü baktığımızda, dünya yakın tarihinden günümüze kadar olan savaşların sebeplerinin başında enerji geliyor

Yenilenebilir enerjinin ülkeler açısından öneminin her geçen gün arttığını söyleyen Hakan Alaca, "Enerji sektörü bütün dünya ticaretini, dünya politikasını, dünya ekonomisini ve dünya siyasetini başlı başına etkileyebilen  bir sektördür ve bütün dünya gündeminin en önemli konularından biridir. Çünkü baktığımızda, dünya yakın tarihinden günümüze kadar olan savaşların sebeplerinin başında enerji geliyor.”

Alaca sözlerine şu şekilde devam etti: “Ülkeler, toplumlar ve hatta büyük şirketler kendi politikalarını oluştururken enerjiye büyük önem vermişlerdir. Enerji hem üretimin hem de sürdürülebilirliğin sağlanması için, ana girdilerden ve maliyetlendirilenlerden bir tanesidir.”

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor..

Yerli ve milli İHA’mız ihracatta rekordan rekora koşuyor..

Anadolu Üniversitesi 2022-2023 yılı Açıköğretim Öğretim Giderleri 1 Eylül 2022 Fiyat listesi…